Μεγκ Ράιαν: «Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια»

POP UP TEAM
/
22 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’90 το όνομα της Μεγκ Ράιαν ήταν από μόνο του αρκετό για να δημιουργήσει μία μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η Ράιαν ήταν πραγματικά η βασίλισσα της αμερικάνικης, ρομαντικής φιλμογραφίας έχοντας πρωταγωνιστήσει ήδη στα «You’ve Got Mail» και «City of Angels», αλλά και στα «Sleepless in Seatle» και «When a Man Loves a Woman».

Με την αλλαγή της δεκαετίας όμως όλο αυτό άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη. Το 2000 η Ράιν συμπρωταγωνίστησε με τον Ράσελ Κρόου στην ταινία «Proof of Life» και ανάμεσα τους ένας φλογερός έρωτας γεννήθηκε. Οι δυο τους κράτησαν τη σχέση τους κρυφή μέχρι τη στιγμή που η Μεγκ Ράιν ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιο της από τον επί πολλά χρόνια συζυγό της Ντένις Γκουάιντ. Γρήγορα ο δεσμός της με τον Κρόου είδε το φως της δημοσιότητας και τα ταμπλόιντ δεν άργησαν να βγάλουν συμπεράσματα για ένα παράνομο πάθος που διέλυσε τον γάμο της ηθοποιού.

Σε αντίθεση με την καριέρα του Κρόου που από το 2000 και μετά απογειώθηκε η Ράιν είδε την επαγγελματική της πορεία να βουλιάζει όλο και περισσότερο, αφού το κοινό φαίνεται ότι ήθελε να την τιμωρήσει για το γεγονός ότι εγκατάλειψε την συζυγική εστία για έναν άλλον άντρα. Η γνωστή ιστορία στην οποία η γυναίκα φταίει πάντα και οι άντρες είναι απλά θύματα των επιθυμιών τους και των καταστάσεων.

Η ίδια αποσύρθηκε για αρκετό καιρό από τα πράγματα, περνώντας πολύ ποιοτικό χρόνο με τον γιο της, Τζακ, και όταν η σχέση της με τον Κρόου είχε πια τελειώσει, αποφάσισε να μιλήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ για την απόφαση της να χωρίσει, περιγράφοντας έναν γάμο που είχε τελειώσει πολλά χρόνια πριν το διαζύγιο.

«Δεν χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν ένα μαύρο χάλι και δεν λειτουργούσε. Ήξερα για πολλά χρόνια ότι πρέπει να χωρίσω, αλλά δεν το αποφάσιζα. Ήταν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδί παίρνεις δύσκολα την απόφαση,» είχε πει μεταξύ άλλων στην Όπρα. «Ο λόγος που δεν ήθελα να μιλήσω γι όλα αυτά είναι γιατί έχω έναν μικρό αγόρι και γιατί αισθάνομαι ότι ποτέ δεν μπορείς να κερδίσεις ποτέ απέναντι στα ταμπλοίντ που λένε πάντα την ιστορία μονοδιάστατα και την παρουσιάζουν σαν άσπρο και μαύρο».

Δείτε την συζήτηση της με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

 http://youtu.be/Byd-Z3hraEw

Όπως αποκάλυψε αργότερα η ηθοποιός,που είδε την καριέρα της να καταποντίζεται, επειδή ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της και αποφάσισε να χωρίσει από έναν γάμο που δεν την έκανε χαρούμε πια, η ίδια ήταν βαθιά δυστυχισμένη στη σχέση της με τον πρώην συζυγό της για πάρα πολύ καιρό, ενώ υποστηρίζει ότι ο Γκουάιντ την απατούσε για μεγάλο διάστημα, πριν καν εκείνη γνωρίσει τον Κρόου στα γυρίσματα της ταινίας.

Παρόλα αυτά, η πολυσυζητημένη σχέση της Ράιν με τον Κρόου τελείωσε πριν καν αρχίσει και στις αρχές του 2001 ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου» παραδέχθηκε δημόσια τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος η Μεγκ ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στη σχέση τους, αφού μάλλον δεν ήταν έτοιμη για μία νέα σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιο. «Έβρισκε πολύ υπερβολικά τα πανάκριβα δώρα που της έκανε ο Κρόου και αισθάνθηκε καταπίεση από την τεράστια προσοχή που της έδειχνε,» είχε πει άτομο από τον φιλικό της κύκλο.

Η ίδια πάντως υποστήριξε το 2008 ότι η σχέση τελείωσε γιατί έπρεπε να εστιάσει στον εαυτό της και το παιδί της και ότι λυπάται που τον πλήγωσε τόσο πολύ στο τέλος.

 

Πηγή: womantoc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved