Η τεράστια ψυχική δύναμη της Adele: Η κατάθλιψη από τα 10 της, το διαζύγιο και το πείσμα να γίνει η καλύτερη

POP UP TEAM
/
23 Μαΐου, 2020

Η μεταμόρφωση της Αντέλ μετά την εντυπωσιακή απώλεια 45 κιλών, πυροδότησε αντιφατικές αντιδράσεις. Κάποιοι της έδωσαν συγχαρητήρια και την είδαν ως παράδειγμα προς μίμηση, ενώ άλλοι εξαπέλυσαν επίθεση μίσους με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της που η ίδια ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της στον λογαριασμό της στο instagram.

Το σίγουρο είναι ότι η Αντέλ, έχει περάσει πολλά στάδια μέχρι να φτάσει στη σημερική της εμφάνιση, που είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Η μάχη με την κατάθλιψη

Η ίδια έχει μιλήσει για την σκοτεινή πλευρά της, και την κατάθλιψη που της “χτύπησε” την πόρτα από τότε που ήταν 10 ετών, μετά την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου. Του παππού της. Και της ξαναχτύπησε την πόρτα σε πολύ χειρότερη μορφή όταν γέννησε τον γιο της.

“Έχω μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι πολύ επιρρεπής στην κατάθλιψη. Μπορώ να μπαίνω και να βγαίνω από εκείνη με αρκετή ευκολία. Ξεκίνησε όταν πέθανε ο παππούς μου, ήμουν περίπου 10 ετών και μολονότι δεν έχω ποτέ σκεφθεί την αυτοκτονία, έχω υποβληθεί σε θεραπεία”.

“Αλλά δεν είχα ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που απέκτησα τον γιο μου και ήρθα αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη” πρόσθεσε η τραγουδίστρια η οποία έχει έναν γιο μητέρα του 7χρονου Άντζελο, καρπό του γάμου της με τον Σάιμον Κονέκι.

Η ‘νέα’ Adele μετά το διαζύγιο: πόσο αδυνάτισε & η ανανεώθηκε
“Τρόμαξα πολύ μετά τη γέννα”

“Αντιμετώπισα μια πολύ άσχημη επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου μου και με τρόμαξε… Η γνώση μου σχετικά με την επιλόχεια κατάθλιψη συνίσταται στο ότι δεν θέλεις να είσαι μαζί με το παιδί σου. Ανησυχείς μήπως το πληγώσεις. Ανησυχείς ότι δεν κάνεις καλή δουλειά. Ωστόσο εγώ είχα εμμονή με το παιδί μου. Ένιωσα πολύ ανεπαρκής. Ένιωθα ότι θα έπαιρνα τις χειρότερες αποφάσεις στην ζωή μου. Η κατάθλιψη μπορεί να έχει εμφανιστεί με διάφορες μορφές”.

ma pws gerase etsi i antel.w hr

Το μπούλινγκ για τα κιλά της

Η Αντέλ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σκληρό μπούλινγκ για τα κιλά της, αν και η ίδια έχει ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν είχε στόχο να μοιάζει με μοντέλο. “Ποτέ δεν είδα εξώφυλλα ή βιντεοκλίπ και είπα ότι πρέπει να δείχνω έτσι αν θέλω να κάνω επιτυχία” είχε τονίσει, ενώ όταν ο Καρλ Λάγκερφελντ την είχε πει χοντρή του είχε δώσει πληρωμένη απάντηση λέγοντας:

“Απολαμβάνω να είμαι αυτή που είμαι, πάντα αυτό έκανα. Έχω δει ανθρώπους που αυτό το πράγμα δυναστεύει τις ζωές τους, ξέρεις, το να θέλουν να είναι πιο αδύνατοι ή να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και πως όλο αυτό τους εξαντλεί. Και απλώς δεν το θέλω στη ζωή μου και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα για μένα. Τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ παρέα με τέτοιου είδους απαίσια άτομα που το κάνουν πρόβλημα”.

Η απόφαση να χάσει βάρος

Το γεγονός ότι κάποια χρόνια αργότερα η ίδια αποφάσισε να χάσει κιλά, δεν σημαίνει βέβαια ότι ανατρέπει όσα πίστευε στο παρελθόν, όσο κι αν κάποιοι έσπευσαν να την κατακρίνουν.

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο γυμναστής της, όταν ξεκίνησε την προσπάθεια στόχος της δεν ήταν να γίνει αδύνατη αλλά να βελτιώσει την υγεία της.

408573463096854

Και αλλάζοντας κάποιες κακές συνήθειες και υιοθετώντας πιο υγιεινές, το σώμα της άρχισε να αλλάζει δραματικά.

“Όταν η Αντέλ κι εγώ ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί στόχος μας δεν ήταν να γίνει πολύ αδύνατη. Στόχος μας ήταν για να γίνει υγιής. Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά την επέμβαση. Όταν βγήκε το άλμπουμ της “25” και ανακοινώθηκε η περιοδεία, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα δεκατριών μηνών.

Εκείνο το διάστημα ξεκίνησε να προπονείται και έκανε καλύτερες επιλογές στη διατροφή της. Τότε έχασε αρκετό βάρος και οι άνθρωποι το πρόσεξαν. Η αλλαγή στο σώμα της παρουσιάστηκε σε κάθε μέσο. Έκανε μεγάλη εντύπωση”.

“Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, είναι γνωστό ότι πέρασε κάποιες δύσκολες προσωπικές αλλαγές (σ.σ διαζύγιο) και άρχισε να προσέχει περισσότερο τον εαυτό της. Απέκτησε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και αφοσιώθηκε στη γυμναστική και ίδρωσε! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο χαρούμενος για εκείνη. Αυτή η μεταμόρφωση δεν την έκανε για να πουλήσει δίσκους, να αποκτήσει δημοσιότητα ή να γίνει πρότυπο. Την έκανε για τον εαυτό της και τον Angelo”.

Η Αντέλ εννοείται πως δεν δίνει σημασία σε κακές γλώσσες και συνεχίζει ακάθεκτη αυτό που την κάνει να νιώθει καλά. Να πηγαίνει στο γυμναστήριο κάθε πρωί, βελτιώνοντας την υγεία της και τη διάθεσή της.

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν να επιστρέφει στο σπίτι της με το τζιπ της, οδηγώντας η ίδια όχι κάποιος οδηγός, μετά από δύο ώρες σκληρής γυμναστικής.

Αφήστε την να είναι ο εαυτός της

Αυτή η προσωπική αλλαγή δεν έχει να κάνει με εσένα ή με εμένα. Έχει να κάνει με το πώς θέλει να ζει τη ζωή της η Αντέλ .

Δεν έχει αλλάξει η Αντέλ με την οποία μεγαλώσαμε και την οποία αγαπήσαμε. Υπάρχει απλά λιγότερος όγκος γύρω από αυτήν.

Η Adele πάντα έκανε τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι κάτι άλλο. Ας την αφήσουμε λοιπόν να είναι ο εαυτός της, όπως αυτός θέλει να είναι εξωτερικά.

 

Πηγή: thetoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved