Σάλμα Χάγιεκ: Η σπάνια φωτογραφία με τον αδελφό της και η τρομερή ομοιόητα τους

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η γνωστή ηθοποιός και ο 6 χρόνια μικρότερος της, Σάμι, έχουν ακριβώς το ίδιο χαμόγελο.

Σίγουρα όλοι γνωρίζουν την Γιορτή της Μητέρας. Αντίστοιχα η Ημέρα του Πατέρα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που, όμως, κανείς μας δεν γνώριζε (στην Ελλάδα τουλάχιστον) είναι ότι στην Αμερική γιορτάζουν και την Ημέρα των Αδελφών, κάθε χρόνο, στις 24 Μαΐου.

Με αυτή την αφορμή η Σάλμα Χάγιεκ ανέβασε στο ίνσταγκραμ μία σπάνια φωτογραφία με τον κατά έξι χρόνια μικρότερο αδελφό της, Σάμι, και οι διαδικτυακοί της φίλοι κατενθουσιάστηκαν καθώς το αδελφός της Σάλμα κρατάει εξαιρετικά χαμηλό προφίλ και έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές στο πλευρό της.

Αυτό που όλοι, φυσικά, πρόσεξαν είναι η εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα τους. Τα ίδια χρώματα, το έντονο βλέμμα και το χαμόγελο τους που είναι ολόιδιο. Καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι δυο τους είναι αδέλφια.

«Σήμερα γιορτάζεται η Ημέρα των Αδερφών στις Η.Π.Α., όπου μένει και ο άγγελός μου, ο Σάμι. Σ’ αγαπώ» έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Εντυπωσιακό και το φόντο της φωτογραφίας αφού Σλάμα και Σάμι είναι ξαπλωμένοι πάνω σε πολύχρωμη τρούφα, παραπέμποντας στο πιο νόστιμο γλυκό.

Δείτε την ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ:

Κεντρική φωτογραφία:

 

Mε πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved