Helen Mirren: «Δεν είμαι sex symbol, το σπουδαίο στο να μεγαλώνεις είναι ότι τα ξεπερνάς όλα αυτά»

POP UP TEAM
/
29 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για το πώς αισθάνεται με τον εαυτό της όσο μεγαλώνει αλλά και για θέματα αυτοπεποίθησης, μίλησε στο περιοδικό Woman, η Dame Έλεν Μίρεν. Η 74χρονη ηθοποιός είπε στη συνέντευξη ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της sex symbol, αλλά εξακολουθεί να κολακεύεται από τo κοπλιμέντο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε «Δεν συμφωνώ ότι είμαι σύμβολο σεξ, το σπουδαίο στο να μεγαλώνεις είναι ότι τα ξεπερνάς όλα αυτά. Τείνεις να σκέφτεσαι, σύμβολο σεξ; Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να ακολουθήσεις».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα «δεχτεί» το κομπλιμέντο. «Δεν πρόκειται να διαφωνήσω με αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να δώσω προσοχή. Είναι υπέροχο και δεν το αποκλείω – είναι ένα υπέροχο κομμάτι της ζωής – αλλά είναι μόνο ένα μέρος, δεν είναι το παν» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη, η σταρ είπε επίσης ότι αγωνίστηκε πολλές φορές, για την αυτοπεποίθησή της και αυτό επηρέασε σημαντικά την καριέρα της. «Ήθελα, να είμαι ένα κοκαλιάρικο κορίτσι με μαύρα και με τσιγάρο Gitane, όπως αυτά που έβλεπα – και φυσικά, δεν ήμουν. Έπρεπε να αποδεχτώ αυτό που μου είχε δοθεί γενετικά, αλλά, ταυτόχρονα να μην το αφήσω να καταστρέψει τη ζωή μου. Πολλοί ηθοποιοί αποπνέουν αυτοπεποίθηση, το βρίσκω αφοπλιστικό. Πάνω από μία φορά έπρεπε να φύγω και να κλειδωθώ στην τουαλέτα, για να πω, “Έλα, μπορείς να το κάνεις αυτό, Helen”» αποκάλυψε.

Δείτε τα μυστικά για χαρούμενη ζωή από την Έλεν Μίρεν

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved