Αμάλ Κλούνεϊ: Αυτή ειναι η εμμονή της 42χρονης δικηγόρου-star

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η 42χρονη δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν παραμελεί ποτέ την εμφάνισή της, συνδυάζοντας πάντα κομψότητα και επαγγελματισμό.

Μερικές γυναίκες αισθάνονται γυμνές χωρίς το κραγιόν τους. Για άλλες, το φετίχ τους είναι η τσάντες τους. Όμως για κάποιες άλλες η εμμονή τους είναι διπλή και δεν βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς να φορούν τα… σκουλαρίκια τους.

Μια από αυτές είναι μια διάσημη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει κοσμήματα από τις πασαρέλες και να τα φορέσει τόσο στα γκαλά όσο και στις αίθουσες των δικαστηρίων και στα πανεπιστήμια όπου δίνει διαλέξεις.

Και δεν είναι άλλη από τη δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ.

ama6

Κομψότητα και επαγγελματισμός

Είτε φοράει τα διακριτικά διαμάντια της, είτε πιο ογκώδη σκουλαρίκια, η 42χρονη δεν παραμελεί ποτέ την εμφάνισή της, συνδυάζοντας πάντα κομψότητα και επαγγελματισμό.

 Η κομψή και εξαιρετικά ταλαντούχα δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ένα εκπληκτικό βιογραφικό, έχοντας ασκήσει το Δίκαιο για περισσότερα από 15 χρόνια, και με λατρεία για την υψηλή ραπτική και αποδεικνύει διαρκώς πως έχει τα κότσια και το μυαλό αλλά και το γούστο για να αλλάξει τον κόσμο και να καθορίσει την μόδα.

ama44

Εχει πάθος για τους μεγάλους σχεδιαστές και μία τεράστια συλλογή από τσάντες, γυαλιά ηλίου και καπέλα. Αλλά η μεγάλη της αδυναμία είναι τα σκουλαρίκια της. Κάθε είδους και κάθε μεγέθους.

 Στο παρελθόν έχει παραδώσει μαθήματα στιλ τόσο στους δρόμους του Λονδίνου όσο και της Νέας Υόρκης με εμβληματικές εμφανίσεις που θυμίζουν κάτι από Carrie Bradshaw όταν περιφερόταν στους δρόμους της πολυσύχναστης μητρόπολης με ένα καφέ στο χέρι.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved