Τζένιφερ Άνιστον: To τατουάζ «11 11» στο χέρι της και η ιστορία που κρύβει

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι φανς παρατήρησαν εκ νέου το τατουάζ της 51χρονης ηθοποιού, που δεν είναι ωστόσο το μοναδικό που διαθέτει

Οι φανς των Friends μπόρεσαν να ρίξουν μια καλύτερη ματιά στο τατουάζ της Τζένιφερ Άνιστον στο χέρι, ενώ συζητούσε με την Λίζα Κούντροου για το τεύχος Actors on Actors του Variety.

Η διάσημη Ρέιτσελ από «Τα Φιλαράκια» εντοπίστηκε για πρώτη φορά με το τατουάζ «11 11» στον καρπό του αριστερού χεριού της στα τέλη του 2018, αλλά έγινε περισσότερο εμφανές μόλις φέτος όταν σε κάποια απονομή βραβείων χαιρέτισε τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

ani

Η 51χρονη ηθοποιός ουδέποτε έχει εξηγήσει την σημασία πίσω από τους συγκεκριμένους αριθμούς, αν και δεν είναι το μοναδικό τατουάζ που διαθέτει. Έχει γράψει επίσης το όνομα «Norman» στο δεξί πόδι της, που φέρεται να είναι προς τιμήν του σκύλου της, ο οποίος πέθανε το 2011.

ani2

Πηγή ανέφερε στη Sun Online πως το τατουάζ συνδέεται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της. Η Άνιστον έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος σκύλος της, Νόρμαν, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη. «Είναι τα γενέθλιά της και η χρονιά που πέθανε ο Νόρμαν. Της λείπει κάθε μέρα, ήταν πραγματικά η αγάπη της ζωής της», ανέφερε πηγή, σημειώνοντας πως ο Νόρμαν ήταν στο πλευρό της ενώ εκείνη ξεπερνούσε το διαζύγιο με το Μπραντ Πιτ.

ani3

Στο μεταξύ, οι πρώην της Άνιστον, Τζάστιν Θερού και Μπραντ Πιτ, έχουν επίσης διάφορα τατουάζ στο σώμα τους. Όπως και η ηθοποιός, ο Θερού έχει δυο τατουάζ αφιερωμένα στους σκύλους του που πέθαναν, τα οποία φέρεται να βρίσκονται στην πλάτη.

ani4

Αν και δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο τατουάζ, οι Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου συζήτησαν μεταξύ άλλων για την εποχή που έκανα γυρίσματα στα «Φιλαράκια».

«Λατρεύω να πέφτω τυχαία πάνω σε επεισόδιο των Friends. Μια φορά ήμουν με την Κόρτνεϊ [Κοξ] και προσπαθούσαμε να βρούμε κάτι, μια παλιά ατάκα και πέσαμε πάνω στα βίντεο με τα σαρδάμ και τις γκάφες. Καθόμασταν στον υπολογιστή, σαν δυο σπασίκλες να παρακολουθούμε bloopers και γελάμε με εμάς», σχολίασε η Άνιστον. 

«Το έχω κάνει κι εγώ», πρόσθεσε η Κούντροου. «Το έχω κάνει αυτό, να παρακολουθώ τέτοια βίντεο για ώρες».

http://youtu.be/c7K8E5rke48

 

Με πληροφορίες από lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved