George Clooney: Η κρίση μέσης ηλικίας, η νεότερη σύζυγος και το face lift

POP UP TEAM
/
27 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν (όπως ήταν το επίθετό της πριν πάρει το επίθετο του συζύγου της) όλοι σκέφτηκαν “Τι κάνει αυτή η θεά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Πώς αυτή η πανέξυπνη γυναίκα παντρεύτηκε τον Κλούνεϊ που δεν έχει ούτε ένα πτυχίο, έκανε δουλειές του ποδαριού και τα είχε με διαγωνιζόμενη του Dancing with the stars;

Σε αυτή τη σχέση, φάνηκε από την αρχή ποιος είχε το πάνω χέρι και αυτό το άτομο δεν ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Και παρόλο που οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι όχι μόνο δεν παίρνουν διαζύγιο, αλλά ο Τζορτζ αποφάσισε να κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση για να φαίνεται νεότερος.

 featured 5 3

Σύμφωνα με τη Globe, ο Κλούνεϊ θέλει να διατηρήσει την εμφάνισή του λόγω της δουλειάς του.

Στόχος του είναι να φαίνεται 20 χρόνια νεότερος από την πραγματική του ηλικία για τους ρόλους του.

Και το σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός του Ocean’s Eleven επενδύει σε μια εντελώς νέα ντουλάπα, σε προσωπικό γυμναστή και διατροφολόγο. Και θέλει να ανανεωθεί πριν γίνει 60 τον επόμενο χρόνο. “Ο Τζορτζ ξέρει ότι έχει μια συγκεκριμένη εικόνα που πρέπει να διατηρήσει, όχι μόνο για την καριέρα του αλλά και για την αυτοεκτίμησή του και τον γάμο του. Η Αμάλ από καιρό έχει εκφράσει την αντίθεσή της για την εμφάνισή του και ο Τζορτζ αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό” λέει ανώνυμη πηγή.

Προκειμένου να φανεί καλός και να αισθάνεται πολύ καλύτερα, ο ηθοποιός έχει ανανεώσει το στιλ του αλλά δεν του φτάνει αυτό.

  “Θέλει επίσης να ασχοληθεί με τις ρυτίδες και το προγούλι του. Σκέφτεται ακόμα και την πλαστική προσώπου, και ήδη έχει προσεγγίσει τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλι Χιλς “, δήλωσε η πηγή.

Ο Κλούνεϊ προσπαθεί να ανανεώσει την εμφάνισή του

Φαίνεται πως η κρίση μέσης ηλικίας έχει”χτυπήσει” για τα καλά τον Κλούνεϊ ο οποίος θέλει να παραμείνει σέξι και γοητευτικός.

Αλλά και η Αμάλ έχει εκφράσει παράπονα στον σύζυγό της για την τελευταία εμφάνισή του με παχιά λευκή γενειάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved