Αντέλ: 4 χρόνια από την συναυλία στο Glastonbury -Φοράει το ίδιο φόρεμα και δείχνει πόσο έχει αδυνατίσει

POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2020

Επανεμφάνιση έκπληξη για την Αντέλ, η οποία θέλησε με την ευκαιρία να δείξει πόσο έχει αδυνατίσει.

 Με νοσταλγική διάθεση έκανε την επανεμφάνισή της η Αντέλ, δείχνοντας με την ευκαιρία πόσο έχει αδυνατίσει, φορώντας ξανά ένα φόρεμα που με το οποίο έγραψε ιστορία.

Ήταν το φόρεμα το οποίο φόρεσε ακριβώς πριν απο 4 χρόνια όταν έδωσε μια εκπληκτική συναυλία στο Glastonbury.

Η Adele ήταν το κύριο όνομα στο φεστιβάλ και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της ανεβαίνοντας στη σκηνή. Ξεκίνησε με το ”Hello” και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν δύσκολο να ακουστεί η φωνή της τραγουδίστριας καθώς το κοινό τραγουδούσε τόσο δυνατά. Μάλιστα, η συγκίνησή της ήταν τόσο μεγάλη, που δεν ήξερε τι να πει στην εισαγωγή της.

Όταν βρήκε τα λόγια της μετά από τέσσερα τραγούδια είπε στο κοινό:

http://youtu.be/BqS15POb3lg

”Θεέ μου, γεια σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, Θεέ μου. Το Glastonbury είναι τα πάντα για μένα. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό αλλά φοβόμουν πολύ. Πάω στοίχημα ότι κάποια στιγμή θα πέσω κάτω. Δεν σας πειράζει αν μιλάω πολύ, έτσι;

Ήρθα εδώ πολλές φορές, έζησα τις καλύτερες μου στιγμές εδώ. Σε λίγο θα είστε όλοι μεθυσμένοι, και το σετ μου θα κυλάει πολύ καλύτερα τότε ” είπε χωρίς να χάσει την αίσθηση του χιούμορ της.

Συγκινημένη, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά, η Αντέλ έβαλε στην τηλεόρασή της τη συναυλία της, και έκανε την αναπαράσταση της εμφάνισής της, από το σαλόνι του σπιτιού της τραγουδώντας κρατώντας στο χέρι έναν ανεμιστήρα χειρός αντί για μικρόφωνο και λέγοντας πως έχει πιει πολύ μηλίτη…

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια, αποφάσισε να μπει ακόμα περισσότερο στον ρόλο της, και έβγαλε από την ντουλάπα της το φόρεμα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

 

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η 32χρονη Αντέλ έχει χάσει σχεδόν 40 κιλά και φυσικά η διαφορά της είναι αξιοσημείωτη.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved