Ο Tom Hanks για τις μάσκες: «Ντροπή σας» αν δεν φοράτε

POP UP TEAM
/
2 Ιουλίου, 2020

Ο Τομ Χανκς επέκρινε όσους δεν κάνουν αυτό που τους αναλογεί, στη μάχη κατά του κορωνοϊού και ιδιαίτερα όσους δεν φορούν μάσκα.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να φτάσουμε στο αύριο. Να φοράμε μάσκα, οι κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας», ανέφερε ο ηθοποιός, στο πλαίσιο της προώθησης της επερχόμενης ταινίας του, «Greyhound», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

 «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, που αν κάποιοι δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτά τα τρία πράγματα απλά σκέφτομαι “ντροπή σας”», ανέφερε ο Τομ Χανκς, σύμφωνα με το People. «Κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι τα στοιχειώδη. Αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν οδηγείτε υπερβολικά γρήγορα, χρησιμοποιείτε το φλας και αποφεύγετε να χτυπάτε πεζούς. Θεέ μου, είναι η κοινή λογική», τόνισε ακόμη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους που είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία και μπήκαν σε καραντίνα. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτή την περιπέτεια, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι καλά και σημείωσε ότι είχαν συμπτώματα για 10 ημέρες, χωρίς να απειλείται η ζωή τους. Παρά την ανάρρωσή τους, όμως, σημείωσε ότι συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. «Απομονωθήκαμε για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον και από τότε εφαρμόζουμε την ίδια απομόνωση και την τήρηση αποστάσεων που ζητείται, οπότε είμαστε καλά», συμπλήρωσε. 

Ο Τομ Χανκς δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που τόνισε την ανάγκη της χρήσης μάσκας. Η Τζένιφερ Άνιστον, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram κατέληξε στο μήνυμα «φόρα την αναθεματισμένη μάσκα».  

«Πολλοί άνθρωποι στην χώρα μας εξακολουθούν να αρνούνται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να επιπεδωθεί η καμπύλη και να παραμείνουμε ασφαλείς. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Και αλήθεια, δεν θα έπρεπε να είναι καν συζητήσιμο. Αν νοιάζεσαι για την ανθρώπινη ζωή, σε παρακαλώ, #φόρα_την_αναθεματισμένη_μάσκα και ενθάρρυνε τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Άνιστον.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved