“Λιώμα” στο πάτωμα o Johnny Depp – Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες

POP UP TEAM
/
10 Ιουλίου, 2020

Νέα τροπή παίρνει η δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της βρετανικής Sun που ξεκίνησε στο Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση την εφημερίδα για ένα άρθρο της το οποίο -κατά τον ίδιον- έγραφε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με το Mega, η Άμπερ Χέρντ κατέθεσε χθες ενώπιον των δικαστών φωτογραφίες που εκθέτουν τον 57χρονο αστέρα του Χόλιγουντ.

Ένα μεσημέρι του 2013 έβγαλε μία φωτογραφία στο σπίτι της στο Λος Άντζελες που δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι που είχε πάνω ουίσκι, ναρκωτικά και τσιγάρα.

Johnny jepp 7146194913 2

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο Τζόνι Ντεπ σε λυπόθιμη κατάσταση, πεσμένος δίπλα στο κρεβάτι από τις καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών.

Johnny jepp 7146194913 3

Τζόνι Ντεπ – ναρκωτικά

Στο δικαστήριο ακούστηκε και η ηχογράφηση ενός μακρόσυρτου και δυνατού θορύβου. H SUN ισχυρίστηκε ότι ήταν η φωνή του Ντεπ αφού “μέθυσε υπερβολικά και πήρε ναρκωτικά” στην πτήση.

“Αν είμαι εγώ, τότε αντιμετώπιζα σίγουρα κάποιο πρόβλημα. Δυσκολεύομαι να το αναγνωρίσω ως εμένα. Θα έλεγα ότι ακούγεται σαν κάποιο ζώο που πονάει”, ανέφερε ο ίδιος.

“Ναι, αλλά εσείς είστε αυτό το ζώο. Εάν πονάγατε, ήταν επειδή καταναλώσατε ναρκωτικά και αλκοόλ σε αυτό το αεροπλάνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καμία ανάμνηση της τερατώδους συμπεριφοράς σας σε αυτό το αεροπλάνο”, σημείωσε η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ. 

Ναρκωτικά από την εφηβεία

Την πρώτη μέρα της δίκης ο Ντεπ μίλησε στο δικαστήριο για το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ δεν δίστασε να πει ότι πήρε ένα από τα αγχολυτικά χάπια της μητέρας του, όταν ήταν έφηβος. Η πρώτη του επαφή με τα ναρκωτικά άρχισε νωρίς όταν δοκίμασε για πρώτη φορά τα αγχολυτικά χάπια της μητέρας του.

Σοκ προκαλεί η απολογία για τη σχέση του με τις παράνομες ουσίες: “Μισώ να συστήνω ναρκωτικά, αλκοόλ, βία και παραφροσύνη σε οποιονδήποτε, αλλά πάντα λειτουργούσαν για εμένα”.

Ομολόγησε πως κατέστρεψε δωμάτιο ξενοδοχείου

Αναφορά έγινε και στο περιστατικό που ο Αμερικανός αστέρας κατέστρεψε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές 10.000 δολαρίων. Μπροστά στο γεγονός ήταν το μοντέλο Κέιτ Μος.

“Ήταν μία-δύο ιδιαίτερα κακές μέρες και εκείνη η μέρα αποδείχθηκε η κορυφή μιας δυσάρεστης στιγμής”, τόνισε ο ίδιος.

Η δικηγόρος τον ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τη διαχείριση του θυμού του και εκείνος απάντησε: “Δεν έχω. Ήμουν θυμωμένος, δεν σημαίνει ότι έχω προβλήματα θυμού. Εξέφραζα τον θυμό μου”.

“Σωστά, έτσι για να μιλάμε την ίδια γλώσσα, εκφράζεις τον θυμό σου μέσω καταστροφικής συμπεριφοράς;”

“Το έχω κάνει μερικές φορές στη ζωή μου.”

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ

Στη δίκη αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για ένα email που είχε γράψει η Χερντ στον Ντεπ -αλλά δεν έστειλε ποτέ. Του είχε πει “μοιάζει με τον Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Τον μισό εαυτό σου τον αγαπώ, ο άλλος μισός με τρομάζει”.

Επίσης έγραφε πως γνώριζε ότι “είχε να κάνει με το τέρας” όταν εκείνος έπινε. Σε απάντηση, ο 57χρονος ηθοποιός είπε πως ο “φάκελος” χτίστηκε από νωρίς “σε κάτι που φαίνεται να ήταν δικλείδα ασφαλείας για αργότερα” από την πρώην σύζυγο του για να τον καταστρέψει.

Το κομμένο δάχτυλο και το αίμα στον καθρέφτη

Johnny jepp 7146194913 4

Johnny jepp 7146194913 5

Ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στο δικαστήριο σε έναν καυγά που είχε με την Χερντ, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του για να γράψει ένα μήνυμα με αίμα.

Η δικηγόρος Σάσα Βας που εκπροσωπεί την Sun, παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου πάνω στον καθρέφτη, στον τοίχο και το αμπαζούρ είναι γραμμένα μηνύματα με το αίμα του Ντεπ, με μπογιά και με κραγιόν.

Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ είχε χάσει την άκρη του δαχτύλου του, ενώ χτυπούσε επανειλημμένα ένα πλαστικό τηλέφωνο στον τοίχο, στη διάρκεια του καυγά με την πρώην σύζυγό του. Ο Αμερικανός σταρ αρνήθηκε αυτή την εκδοχή, λέγοντας στο δικαστήριο: “Δεν πέρασα πολύ χρόνο με το τηλέφωνο”.

Στο παρελθόν ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι το δάχτυλό του κόπηκε, όταν η Χερντ του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι βότκα πάνω στον καυγά.

Ο Ντεπ που είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για τον τραυματισμό, ανέφερε ότι είχε πει ψέματα στο προσωπικό της εταιρείας παραγωγής που γύριζε την ταινία του για το πώς ακριβώς είχε ακρωτηριαστεί. “Τους είπα ότι το είχα χτυπήσει σε μια πόρτα. Για να προστατεύσω την κα Χερντ” είπε στο δικαστήριο.

Johnny jepp 7146194913 6

Ωστόσο η δικηγόρος Σάσα Βας ανέφερε ότι σε εκείνο τον πρωτοφανή καυγά ο Ντεπ είχε επιτεθεί βίαια στην Άμπερ Χερντ, την είχε αρπάξει από το λαιμό, την είχε φτύσει στο πρόσωπο και μετά την έριξε σπρώχνοντας στο ψυγείο.

via thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved