Αν Χάθαγουεϊ: «Ένας αληθινός σούπερ ήρωας», το 6χρονο αγοράκι που έσωσε την αδερφή του από την επίθεση σκύλου

POP UP TEAM
/
16 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με μια αληθινή ιστορία ηρωισμού εστίασε η Αν Χάθαγουεϊ σε νέα ανάρτησή της στο Facebook. Η αγαπημένη ηθοποιός μας συστήνει ένα εξάχρονο αγόρι που έσωσε την αδερφή του από την επίθεση σκύλου.

«Δεν είμαι Avenger, αλλά αναγνωρίζω έναν σούπερ ήρωα όταν τον βλέπω. Το καλύτερο που μπορώ να ελπίζω είναι να είχα τη μισή γενναιότητα από τη δική σου, Μπρίτζερ. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, και να μαζέψεις πολλά κουλ πετρώματα [το χόμπι του μικρού]».

Την ιστορία αφηγήθηκε για πρώτη φορά η θεία του μικρού, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα αδερφάκια. Στη λεζάντα έγραψε: «Ο ανιψιός μου είναι ένας ήρωας που έσωσε τη μικρή αδερφή του από επίθεση σκύλου. Ο ίδιος μπήκε μπροστά για να μην αρπάξει ο σκύλος την αδερφή του. Αργότερα είπε: “Αν ήταν να πεθάνει κάποιος, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να είμαι εγώ”. Επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο χτες βράδυ. Το ξέρω ότι το πηγαίνω μακριά, αλλά απευθύνομαι στους Avengers και στους άλλους ήρωες για να μάθουν για τη νέα προσθήκη στη στρατιά τους».

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved