Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον επέμενε να φοράει μάσκες στα παιδιά του; Η κόρη του αποκαλύπτει

POP UP TEAM
/
23 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το να είσαι ένα από τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον αυτόματα σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε μία ζωή από την οποία δεν θα λείπει τίποτα. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι στη ζωή σου δεν θα υπάρχει ίχνος ηρεμίας και ιδιωτικότητας.

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του Πάρις, η οποία εργάζεται ως μοντέλο αλλά έχει πια αρχίσει να ασχολείται και με τη μουσική, εξομολογήθηκε πρόσφατα στη σειρά «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn» όπου συμμετέχει, ότι η καθημερινότητα της στο πλευρό του υπερδιάσημου πατέρα της ήταν πάντα δύσκολη.

Όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ της, Τομ Χάμιλτον, η Πάρις είχε ανέκαθεν προβλήματα με τους δημoσιογράφους που την έβλεπαν «απλά ως η κόρη του Μάικλ» και δεν σεβάστηκαν ποτέ την επιθυμία της για κάποια διακριτικότητα, ακόμα κι όταν η ίδια είχε κάνει ρητή συμφωνία με κάποιο μέσο ενημέρωσης πριν από μία συνέντευξη. 

Συγκεκριμένα το 2017, το μεγάλο μουσικό περιοδικό Rolling Stone είχε αρχικά ισχυριστεί ότι θέλει να της κάνει μία συνέντευξη για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά στην πορεία της συζήτησης ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτάει όλα όσα είχαν συμφωνήσει ό,τι δεν θέλει να απαντήσει η Πάρις.

Εκείνη και η Χάμιλτον υποστηρίζουν τώρα πως το περιοδικό είχε συμφωνήσει να μην γίνει καμία αναφορά στον πατέρα της, παρόλα αυτά στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν: «Paris Spills Jackson Secrets», ενώ η Πάρις συμπλήρωσε ότι εξαπατήθηκε και στη φωτογράφηση καθώς την έβαλαν να ποζάρει μπροστά σε μία τοιχογραφία του πατέρα της, που πίστευε ότι θα ήταν καλυμμένη.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω πολύ κακής εμπειρίας ήταν το 22χρονο μοντέλο να αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και τα πιο έγκυρα.

«Αν πρόκειται να κάνω μια συνέντευξη, είναι μόνο γραπτώς. Πριν από αυτό παραποιούνταν τα όσα έλεγα, ακόμα και από αξιόπιστα περιοδικά» είπε η Πάρις. Πλέον πρόσθεσε ότι τα έχει όλα γραπτώς σε μηνύματα ή e-mail για να «έχω απόδειξη για όσα είπα και δεν μπορεί κανείς να τα παραποιήσει».

Φυσικά η Πάρις μίλησε και για το πόσο δύσκολο ήταν να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της κατά την παιδική ηλικία, καθώς όλοι αναζητούσαν σαν τρελοί μία φωτογραφία όπου θα πόζαρε μαζί με τον μπαμπά της. Όπως εξομολογήθηκε θα είναι για πάντα ευγνώμων στον πατέρα της για το γεγονός ότι εκείνος συνήθιζε να φοράει πάντα μάσκα σε εκείνη και στον αδελφό της, Πρινς, κάτι το οποίο αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σόουμπιζ των 00’s.

Όπως εξομολογήθηκε η Τζάκσον, ο βασιλιάς της ποπ είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί δεν ήθελε με τίποτα να βλέπουν οι παπαράτσι τα πρόσωπα των παιδιών του. Ο σούπερ σταρ της ποπ δεν επιθυμούσε να έχουν και εκείνα την δική του μοίρα και να βιώσουν την ίδια καταπίεση. Όπως είπε η Πάρις θα τον ευχαριστεί για μία ζωή γιατί χάρη σε αυτή του την απόφαση μπορούσε σαν παιδί να βγει έξω και να φάει ή να πάει κάπου να παίξει χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς.

Δείτε στο βίντεο μία σειρά από φωτογραφίες με την Πάρις Τζάκσον και τον πατέρα της:

 http://youtu.be/mM1BxztnPZE

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved