Amy Winehouse: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της για την 9η επέτειο θανάτου της κόρης της

POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2020

Στις 23 Ιουλίου του 2011, ο κόσμος έχασε ακόμα ένα μουσικό αστέρι. Η Εϊμι Γουάινχαουζ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, σε ηλικία 27 ετών.

Η μητέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τζάνις Γουάινχαουζ, δημοσίευσε χθες, Πέμπτη, μια εικόνα ενός ζευγαριού παπουτσιών της κόρης της δίπλα σε ένα αναμμένο κερί, ως φόρο τιμής σε εκείνη, για την ένατη επέτειο από τον θανατό της. Η λεζάντα της εικόνας έγραφε: «Με αγάπη, Τζάνις».

Οι θαυμαστές και συνεργάτες της Γουάινχαουζ τίμησαν την τραγουδίστρια/τραγουδοποιό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καλλιτέχνες όπως ο Τόνι Μπένετ και ο Πολ Γουέλερ έγραψαν συγκινητικά μηνύματα.

«Η Εϊμι γεννήθηκε με το πνεύμα της τζαζ και η φωνή της ενέπνευσε αμέτρητους καλλιτέχνες, οι οποίοι διατήρησαν την μουσική ”ζωντανή”», τουίταρε ο Μπένετ, ο οποίος συνεργάστηκε με την Γουάινχαουζ σε άλμπουμ με ντουέτα. «Θυμόμαστε μια εντυπωσιακή φωνή και μια αγαπητή φίλη, την επέτειο του θανάτου της». Ο Γουέλερ έγραψε: «Πριν από εννέα χρόνια, χάσαμε μια από τις πιο σπουδαίες φωνές που έχει δει η μουσική σκηνή. Για πάντα έχουμε στην καρδιά μας την Γουάινχαουζ».

Ο επίσημος λογαριασμός των μουσικών βραβείων Brit τουίταρε: «Ο αντίκτυπος και η παρουσία της Εϊμι ακόμα είναι αισθητά μετά από χρόνια και αισθανόμαστε τιμή που την είχαμε να ερμηνεύει live στην σκηνή και που της απονείμαμε το βραβείο Καλύτερης Σόλο Καλλιτέχνιδας το 2007».

Στον απόηχο του θανάτου της κόρης της, η Τζάνις Γουάινχαουζ, ήταν συνιδρυτής ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος για να ενημερώσει και να στηρίξει τους νέους ανθρώπους, σχετικά με τον εθισμό και την ψυχική υγεία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved