«Αν διαβάζετε αυτό σημαίνει ότι επιτέλους πέθανα»: H συγκονιστική ανάρτηση μίας bodybuilder

POP UP TEAM
/
26 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Gemma Sisson, μία bodybuilder, που πέθανε από καρκίνο μετά από άνιση μάχη δύο χρόνων, δημοσίευσε στο facebook ένα συγκλονιστικό μήνυμα, δύο ημέρες μετά τον θάνατο της.

Η Sisson, που είχε παντρευτεί πρόσφατα τον σύντροφο της, Ricky Moore, σόκαρε με την ανάρτηση της ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον χαμό της.

Στο δυνατό ποστ της στο facebook η 39χρονη Sisson έγραψε: «Αν αυτό αναρτήθηκε, σημαίνει ότι επιτέλους έχω πεθάνει. Λυπάμαι βαθιά για όλους τους αγαπημένους μου που αφήνω πίσω, αλλά χαίρομαι που γλίτωσα από αυτό το πράγμα που η άτιμη αυτή αρρώστια που είχε κάνει». 

Η Βρετανίδα Gemma Sisson διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στην λεκάνη τον Απρίλιο του 2018 και υποβλήθηκε σε εξαντλητική ακτινοθεραπεία. Αλλά, μόλις έναν μήνα αφότου πήρε το πράσινο φως τον Ιούλιο του 2019, οι γιατροί ανακάλυψαν πως ο καρκίνος είχε επιστρέψει και είχε εξαπλωθεί στην σπονδυλική στήλη, το συκώτι και το στομάχι της.

Σκοπός της Gemma ήταν να κινητοποιήσει τους γιατρούς, αλλά και τους ασθενείς, στο να είναι πολύ πιο προσεκτικοί όσο αναφορά τους δευτερογενείς καρκίνους: «Ελπίζω πραγματικά ότι με το να μοιραστώ την δική μου ιστορία με τον καρκίνο αλλά και την έκκλησή μου για να γίνουν υποχρεωτικές οι εξετάσεις για τους δευτερογενείς καρκίνους θα έχω αφήσει έναν θετικό αντίκτυπο και ακόμη και εάν μόνο ένα άτομο λάβει κάποια βοήθεια από αυτό, θα νιώσω σαν να πέτυχα κάτι καλό».

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον Ρίκι που στάθηκε στο πλευρό μου σε όλη αυτή την διαδρομή και μου έδωσε τόση αγάπη και υποστήριξη σε όλη αυτή την φοβερή περίοδο. Θέλω όλοι οι αγαπημένοι μου να γνωρίζουν ότι ο πόνος και η ταλαιπωρία έχουν πλέον σταματήσει και είμαι επιτέλους σε ειρήνη. Είμαι επίσης, ευγνώμων για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιος πρέπει να πάρει κάτι από όλο αυτό, είναι πως η ζωή είναι σύντομη και πως όλοι πιστεύουμε ότι τέτοια πράγματα δεν θα συμβούν ποτέ σε εμάς. Λοιπόν, το σκέφτηκα και επιτρέψτε μου να σας πω τώρα, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε από εσάς που το διαβάζετε. Ζήστε την ζωή σας στο έπακρο, μην παίρνετε τίποτα ή κανέναν για δεδομένο, γιατί κανείς από εμάς δεν ξέρει τι τον περιμένει στην άλλη γωνία. Αλλά είμαι επιτέλους χαρούμενη που ο χρόνος μου τελείωσε, θα τα πούμε από την άλλη πλευρά».

Η Gemma διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο το 2018, όταν είδε ένα μικρό εξόγκωμα στη βουβωνική της χώρα. Αρχικά, οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν μια τρίχα που είχε γυρίσει προς τα μέσα. Μήνες αργότερα, επέστρεψε στον γιατρό καθώς το εξόγκωμα είχε μεγαλώσει, αλλά την είπε για άλλη μία φορά ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Αλλά τον Μάρτιο του 2018, το εξόγκωμα είχε φτάσει στο μέγεθος ενός αυγού και είχε γίνει οδυνηρό, οπότε αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Περαιτέρω εξετάσεις τον επόμενο μήνα, αποκάλυψαν πως ήταν καρκίνος σταδίου 3 σε τέσσερις από τους λεμφαδένες της στην λεκάνη της.

Αν και η Sissons θεώρησε ότι ο καρκίνος της είχε θεραπευτεί λίγους μήνες αργότερα άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στην πλάτη. Το περασμένο καλοκαίρι υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων όταν μία σειρά από ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι είχε παρουσιάσει καρκίνο στη σπονδυλική της στήλη. Δυστυχώς, λίγο καιρό μετά έμαθε ότι ο καρκίνος της είναι ανίατος. Στο δεύτερο και τελικό στάδιο της διάγνωσης οι γιατροί την είπαν ότι είχε μόλις μία εβδομάδα ζωής, ωστόσο, κατάφερε να κρατηθεί κοντά στους δικούς της ανθρώπους για μερικούς μήνες ακόμα.

Δείτε την ανάρτηση της Gemma Sisson:

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved