“Στα μαχαίρια” Ουίλιαμ και Χάρι: Ο τελευταίος μπάτλερ της Νταϊάνα αποκαλύπτει

POP UP TEAM
/
28 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο τελευταίος μπάτλερ της Νταϊάνα μιλά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι, εξαιτίας της Μέγκαν Μαρκλ

 Το νέο βιβλίο για το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν αναφέρεται στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του μικρού πρίγκιπα και του μεγαλύτερου αδερφού του εξαιτίας της Μαρκλ. Την είδηση αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει ο Paul Burrell, τελευταίος μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με το βιβλίο, “Finding Freedom”, ο Χάρι εξέλαβε ως σνομπισμό τη συμβουλή του Ουίλιαμ να “πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι”.

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, ο 62χρονος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και πήρε θέση υπέρ του πρίγκιπα Ουίλιαμ. “Ο Ουίλιαμ δεν είναι σνομπ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τον ενδιέφερε ο αδελφός του να παντρευτεί κάποια και να τη φέρει στη βασιλική οικογένεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Paul Burrell.

“Προσπαθώντας να τον συμβουλέψει του έλεγε ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν να είναι παντρεμένος με γαλαζοαίματο και πως ενδιαφέρεται για εκείνον. Του έδειχνε ότι ενδιαφέρεται για εκείνον. Έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Ουίλιαμ είναι λογικός και ήρεμος και ο Χάρι είναι ανυπόμονος και ευέξαπτος”, πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη στάση της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο με τον Χάρι.

“Η Μέγκαν σύντομα ανακάλυψε ότι έπρεπε να τους ευχαριστεί όλους, δεν παντρεύτηκε μόνο τον Χάρι. Παντρεύτηκε ένα ολόκληρο ίδρυμα, χίλια χρόνια βασιλικής ιστορίας… Ενδεχομένως η Κέιτ να μπορούσε να τους φέρει πιο κοντά, θα έρθουν ξανά πιο κοντά, με στεναχωρεί να τους βλέπω χώρια” είπε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved