Γυναίκα ξαναβρήκε το αρκουδάκι της νεκρής μητέρας της χάρις στον Ryan Reynolds

POP UP TEAM
/
1 Αυγούστου, 2020

Το λούτρινο παιχνίδι περιείχε μήνυμα που είχε ηχογραφήσει η μητέρα της λίγο πριν τον θάνατό της. Ο Ρέινολντς πρόσφερε 5.000 δολάρια ως εύρετρα.

Ημητέρα μια γυναίκας από το Βανκούβερ του Καναδά, της Μάρα Σοριάνο, πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από καρκίνο, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Λίγο πριν από τον θάνατό της, ηχογράφησε ένα μήνυμα σε ένα λούτρινο αρκουδάκι της.

Όμως το παιχνίδι εκλάπη, πριν από λίγες μέρες, κατά τη μετακόμιση της Σοριάνο και του συντρόφου της, μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα. Όταν η Σοριάνο απεύθυνε δημόσια έκκληση να της επιστραφεί το αρκουδάκι με την ανεκτίμητη συναισθηματική αξία, η ιστορία της έφτασε στα αυτιά του επίσης Καναδού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος κινητοποιήθηκε εντυπωσιακά, προσφέροντας 5.000 δολάρια σε όποιον θα το έφερνε πίσω.

Στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος και η εταιρεία Kraft Peanut Butter επίσης κινητοποιήθηκαν προσφέροντας από 5.000 ο καθένας και ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 15.000 δολάρια. 

Τελικά, το αρκουδάκι επιστράφηκε στη Σοριάνο «χωρίς ούτε μια γρατζουνιά» και, κυρίως, με ανέπαφο το ηχογραφημένο μήνυμα. «Σημαίνει τα πάντα για μένα, ειλικρινά» σχολίασε η ίδια. «Ένα κομμάτι μου πίστευε ότι δεν θα το έβλεπα ποτέ ξανά. [Το Βανκούβερ] είναι μια μεγάλη πόλη, με τόσο πολλά μέρη όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ήταν σαν να ψάχνεις βελόνα σε αχυρώνα. Τώρα που το έχω ξανά κοντά μου, νιώθω πιο αισιόδοξη. Κάθε φορά που το κοιτάω, αισθάνομαι ότι η μαμά μου βρίσκεται μαζί μου, ότι θα επιστρέφει διαρκώς κοντά μου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved