Bασίλισσα Ελισάβετ: O πρώην μπάτλερ του Καρόλου κατάφερε να την κάνει έξω φρενών

POP UP TEAM
/
5 Αυγούστου, 2020

Γιατί η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον πρώην υπαλλήλου που εργαζόταν επί χρόνια για τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο. 

Ο Γκραντ Χάρολντ προφανώς θέλει να εξαργυρώσει τον τίτλο “Royal Butler”. Μόνο και μόνο όμως επειδή κάποτε δούλευε για τη βασιλική οικογένεια δεν σημαίνει ότι είναι και “βασιλικός μπάτλερ”. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ και θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον ενός πρώην υπαλλήλου που εργαζόταν επί χρόνια για τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, 71 ετών σήμερα. 

Ο Γκραντ Χάρολντ υπήρξε μπάτλερ του πρίγκιπα Καρόλου από το 2004 έως το 2011. Στη συνέχεια έκανε δική του επιχείρηση και τώρα περιφέρεται σε βρετανικά τηλεοπτικά προγράμματα αυτοαποκαλούμενος ως «ειδικός στη βασιλική εθιμοτυπία». Αυτό θα μπορούσε να είναι αποδεκτό στα μάτια των προηγούμενων εργοδοτών του έστω και τρίζοντας τα δόντια τους, αλλά ο Γκραντ Χάρολντ ίδρυσε επίσης και μια δική του εταιρεία, με την επωνυμία “Ο Βασιλικός μπάτλερ” / “The Royal Butler”. Στο κάτω -κάτω  δούλεψε για την βασιλική οικογένεια για μερικά χρόνια και επομένως έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο, όπως πιστεύει. Τώρα θέλει μάλιστα να εκπαιδεύσει και μια νέα γενιά μπάτλερ.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, μάλιστα, ο πρώην μπάτλερ του πρίγκιπα Καρόλου επαινεί μάλιστα τον εαυτό του ως «προσωπικό σύμβουλο βασιλέων».

Η βρετανική εφημερίδα  “The Sun” έγραψε ότι η βασίλισσα ενοχλείται ιδιαίτερα από τον χαρακτηρισμό “Βασιλικός Μπάτλερ”, διότι αυτός θα μπορούσε να υποδηλώσει ότι ο Γκραντ Χάρολντ εξακολουθεί να εργάζεται για το παλάτι. Ειδικά, επειδή ο πρώην υπάλληλος του γιου της όχι μόνο διαφημίζεται στην ιστοσελίδα του με το βασιλικό οικόσημο, αλλά και με μια φωτογραφία του εαυτού του και της Ελισάβετ Β’. Μόνο αν κοιτάξει κάποιος προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι ο Χάρολντ σερβίρει απογευματινό τσάι σε ένα κέρινο ομοίωμα της βασίλισσας και όχι στην πραγματική. Δεν εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι η βασίλισσα δεν διασκεδάζει με αυτό και απευθύνθηκε στους δικηγόρους της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved