Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό για να κάνουν δωρεά στη Βηρυτό, τη χώρα της Αμάλ

POP UP TEAM
/
12 Αυγούστου, 2020

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό έγινε για να κάνουν μια δωρεά στη Βηρυτό, πατρίδα της Αμάλ Αλαμουντίν.

Οι Κλούνεϊ όπως γράφουν όλοι, έχουν εξαφανιστεί παρά το θόρυβο που γίνεται κατά καιρούς για το διαζύγιο που έχουν αποφασίσει να πάρουν και με το οποίο θα βάλουν τέλος στον γάμο τους που το 2015 άφησε εποχή στη Βενετία, οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ούτε μια δημόσια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό.

Η βίλα τους στην Ιταλία μοιάζει να μην κατοικείται και οι παπαράτσι που παραμόνευαν κάθε χρόνο να δουν τον Τζορτζ, την Αμάλ και τους διάσημους καλεσμένους τους να κάνουν νυχτερινές εξόδους σε μπαρ και εστιατόρια της περιοχής έχουν αλλάξει στέκια για το φετινό καλοκαίρι.

Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα τους χωρίζουν εδώ και καιρό, αλλά οι Κλούνεϊ εμφανίστηκαν ξανά για να δωρίσουν 100.000 δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις του Λιβάνου, βοηθώντας όσους άφησε άστεγους η θανατηφόρα έκρηξη στη Βηρυτό. Η έκρηξη, στην πρωτεύουσα του Λιβάνου στις 4 Αυγούστου, σκότωσε τουλάχιστον 137 άτομα και τραυματίστηκε χιλιάδες. Η Αμάλ Κλούνεϊ κατάγεται από το Λίβανο και η οικογένειά της μένει ακόμα εκεί.

Σύμφωνα με το Variety, το ζευγάρι είπε: “Ανησυχούμε και οι δύο για τους ανθρώπους της Βηρυτού και την καταστροφή που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες. Τρεις φιλανθρωπικοί οργανισμοί που βρήκαμε παρέχουν ουσιαστική ανακούφιση στο έδαφος: ο Ερυθρός Σταυρός του Λιβάνου, ο Λίβανος Impact και η οργάνωση Baytna Baytak. Θα δωρίσουμε σε αυτά τα τρία 100.000 δολάρια και ελπίζουμε ότι και άλλοι θα βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν”.

georgama

Οι φήμες του διαζυγίου και ο φόβος για την ασφάλειά τους
Κανένα, μα κανένα περιοδικό ή σκανδαλοθηρική εφημερίδα δεν έχει μισή αράδα για τους Κλούνεϊ. Η Αμάλ που κάθε εμφάνισή της με όλα τα τελευταία τρεντς της μόδας γινόταν παντού πρωτοσέλιδο έχει να εμφανιστεί μήνες. Δεν απουσιάζουν μόνο από τις σελίδες των κοσμικών αλλά και από όλες τις επίσημες διοργανώσεις όπως τα Όσκαρ, τα SAG και τα βραβεία που η παρουσία τους έδινε λάμψη και πολλές φωτογραφίες για κάθε είδους κατανάλωση.

Ο Κλούνεϊ έχοντας δηλώσει το 2019 ότι είχε να δει τα παιδιά του 200 μέρες έδωσε τροφή για κάθε είδους σχόλιο, ενώ η Αμάλ σε μια τελευταία συνέντευξή της στον Γκάρντιαν έκανε λόγο μόνο για το επάγγελμά της, ως δικηγόρος ειδική σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Τζορτζ, η Αμάλ και τα παιδιά τους βρίσκονται μάλλον στη νέα Υόρκη, σε μια πόλη που τους ταιριάζει, αλλά και τους εμποδίζει από το να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι. Ο Κλούνεϊ σε μια συνέντευξή του είπε ότι δε μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο Σέντραλ Παρκ, να απολαύσουν μια στιγμή φυσιολογικής ζωής, και ότι για κάθε παιδί του, για μια φωτογραφία, υπάρχει ταρίφα για τους φωτογράφους.

Το άλλο σενάριο θέλει τον Κλούνεϊ να φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του, καθώς η Αμάλ έχει αναλάβει υποθέσεις κατά του ISIS, κάτι που είναι πολύ επισφαλές για την ηρεμία και την προστασία της οικογένειας. “Έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε, όπως την ενίσχυση της ασφάλειας στα σπίτια μας, τα οποία πρέπει να διαφυλάσσουμε σε καθημερινή βάση. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι στόχοι και αυτό είναι προτεραιότητά μας” έχει πει ο Κλούνεϊ που μέχρι αυτή την εξέλιξη αγαπούσε τις εξόδους και τα πάρτι.

Άλλες φήμες μιλούν για τις τριβές που έχει προκαλέσει η Αμάλ και η υπεράσπιση ανθρώπων όπως η Νάντια Μουράτ, η γυναίκα που είχε απαχθεί από τον ISIS και κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκπροσωπεί και άλλες γυναίκες της μειονότητας Γεζίντι που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από εξτρεμιστές του “Ισλαμικού Κράτους”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved