Το βιβλίο που άλλαξε τη ζωή της Adele και σε αυτό οφείλει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

POP UP TEAM
/
18 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Adele δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Ίσως το ίδιο ακριβώς να ισχύει για κάθε άνθρωπο που έκανε την δική, υπεράνθρωπη προσπάθεια για να αλλάξει πάνω του κάτι που τον πλήγωνε και τον κρατούσε πίσω.

Και είναι η αλήθεια πως η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Το βλέπεις στις αναρτήσεις της στο ίνσταγκραμ, σε αυτό που εκπέμπει, στην γεμάτη σιγουριά διάθεση της. Το να χάσεις τόσα πολλά κιλά δεν είναι σίγουρα απλή υπόθεση: απαιτεί ατσαλένια θέληση, τρομερό πείσμα και μία πολύ καλή σχέση με τη γυμναστική. Πώς τα κατάφερε, λοιπόν, μία γυναίκα που είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι σιχαινόταν την ιδέα και μόνο του γυμναστηρίου;

Όπως δηλώνει η ίδια, όλα άλλαξαν μέσα της όταν διάβασε ένα βιβλίο που της άλλαξε τη ζωή. Ο λόγος για το «Untamed, Stop Pleasing, Start Living του Glennon Doyle», το οποίο στάθηκε η αφορμή για να πάρει την μεγάλη απόφαση να διαγράψει οριστικά όσα την δυσαρεστούσαν.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση η τραγουδίστρια, που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας χάρη στην πολύ στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, έγραψε:

«Αν είστε έτοιμοι αυτό το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον εγκέφαλό σας και θα κάνει την ψυχή σας να ουρλιάξει. Είμαι τόσο έτοιμη για ‘μένα, μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου».

«Είναι σαν να πέταξα μέσα στο σώμα μου για πρώτη φορά. Κάντε το. Διαβάστε το. Ζήστε το. Εξασκηθείτε. Είμαστε πολλά! Αλλά πρέπει να είμαστε πολλά!».

Σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στην sirtfood diet, μία δίαιτα πλούσια σε σιτρουίνες και πολλά λαχανικά, η Adele κατάφερε να αλλάξει μία και καλή το σώμα της και τον εαυτό της.

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved