11χρονο αγόρι από τη Νιγηρία που χόρευε στη βροχή πήρε υποτροφία για το American Ballet Theatre

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο 11χρονος Μαντού Μεζόμα Άντονι από τη Νιγηρία είχε γίνει viral πριν λίγο καιρό χάρη σε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπαμε να χορεύει, ξυπόλυτος κάτω από τη βροχή. Σε εκείνο το βίντεο ο Μαντού είχε πραγματικά εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του και τις φοβερές ικανότητες του. .

Όταν το βίντεο είχε πρωτοανέβει στη σελίδα της σχολής του στο Instagram, είχε μεγάλη αποδοχή από το κοινό και έγινε αμέσως viral. Κάπως έτσι έπεσε στην αντίληψη και της Σίνθια Χάρβεϊ, καλλιτεχνικής διευθύντριας του American Ballet Theatre της Σχολής Χορού Ζακλίν Κέννετι Ωνώση στη Ν. Υόρκη.

«Μου έστειλε το βίντεο ένας φίλος από τη Βρετανία κι αμέσως άρχισα να ψάχνω το παιδί» δήλωσε στο Cincinnati Enquirer η Χάρβεϊ, η οποία ήρθε τελικά σε επαφή με τον δάσκαλο του Άντονι και προσέφερε μία πλήρη υποτροφία για το Καλοκαιρινό Εργαστήριο του American Ballet Theatre. Εκτός από τον μικρό χορευτή, η σχολή της Ν. Υόρκης προσέφερε και στον Οβοσένι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων.

Δεδομένων των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω πανδημίας, τα φετινά μαθήματα γίνονται μέσω ίντερνετ – και η σχολή φρόντισε για την δωρεάν σύνδεση του Αντονι και του δασκάλου του.

Δείτε τον Μαντού να χορεύει στη βροχή στο παρακάτω βίντεο:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved