Τσάκας για Big Brother: Απίστευτο ξέσπασμα με ρατσιστικούς και ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2020

Απασφάλισε ο νικητής του πρώτου Big Brother με ρατσιστικούς και ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς προς τους νέους διαγωνιζόμενους.

Ο νικητής του πρώτου “Big Brother” που προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2001 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός ως Τσάκας, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του νέου Big Brother.

Με έντονο ύφος κατακρίνει την διαφορετικότητα των παικτών που έχουν μπει στο παιχνίδι. Ξεσπά κατά της παραγωγής για τον τρόπου που επέλεξε τους διαγωνιζόμενους εξαπολύοντας ένα ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα.

Δείτε την ανάρτησή του:

triada2

Τα αρνητικά σχόλια
Η σχετική ανάρτηση σχολιάστηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι #NOT με τους παρουσιαστές να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι τραγική και απαράδεκτη.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: “Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο.”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: “Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Πάμε στο επόμενο θέμα”.

http://youtu.be/bD-LcGyHMFc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved