H εξομολόγηση της Μπέλα Χαντίντ για τη νόσο Lyme: «Ξαφνικά δεν θυμόμουν πώς να οδηγήσω μέχρι το σπίτι μου»

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το διάσημο τοπ μόντελ εξομολογήθηκε πώς είναι να ζεις με το σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει και η μητέρα της, Γιολάντα.

Σε μία εξομολόγηση σχετικά με τα σοβαρά συμπτώματα της νόσου Lyme από την οποία πάσχει εδώ και 8 χρόνια προχώρησε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία δε δίστασε να δηλώσει ότι αυτό το αυτοάνοσο νόσημα έχει πολύ πιο δύσκολες επιπλοκές από αυτές που φαντάζεσαι ο κόσμος.

Το γνωστό μοντέλο διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη πάθηση το 2012 και αποφεύγει να μιλά για προβλήματα υγείας που της έχει προκαλέσει.

Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει φέρει στη ζωή της και τα αμέτρητα συμπτώματα που βιώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Σε μία σειρά από stories στο Instagram, κάποια από τα οποία μοιράστηκε από τον λογαριασμό στην Joudie Kalla, μίας Παλαιστίνιας σεφ που νοσεί και εκείνη από τη νόσο του Lyme, η Χαντίντ χαρακτήρισε τη νόσο ως «αόρατη ασθένεια».

Το μοντέλο δημοσίευσε μία λίστα που παραθέτει τους τρόπους με τους οποίους η ασθένεια μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους, ενώ σημείωσε με βέλη τα συμπτώματα που βιώνει η ίδια (πονοκέφαλος, αϋπνία, άγχος, κόπωση, ναυτία κ.α.). Όπως εξήγησε κάθε μέρα και από την ηλικία των 14 ετών αισθάνεται τουλάχιστον 10 από αυτά, ενώ πρόσθεσε ότι όλα αυτά εντάθηκαν όταν έγινε 18 ετών.

 bellalyme

lymebel

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εφημερίδα Εvening Standard η Χαντίντ είχε περιγράψει ένα περιστατικό κατά το οποίο τελείως ξαφνικά έχασε τη μνήμη της, ενώ βρισκόταν στον δρόμο με το αυτοκίνητο της.

«Επηρέασε τη μνήμη μου, οπότε ξαφνικά δεν θυμόμουν πώς να οδηγήσω στη Σάντα Μόνικα από το Μαλιμπού όπου έμενα και πίσω», είχε πει χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε ότι αναγκάστηκε να πουλήσει και το άλογό της καθώς πλέον δεν μπορούσε να το φροντίσει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved