Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η αποκάλυψη για τα δύο παιδιά της και η σπάνια φωτογραφία

POP UP TEAM
/
4 Σεπτεμβρίου, 2020

Η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για τα δύο παιδιά της.

 Με μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποχαιρετά το καλοκαίρι και στέλνει ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά και τους που επιστρέφουν στα σχολικά και τα φοιτητικά έδρανα.

Ανάμεσά τους και τα δικά της παιδιά, η 17χρονη Κάρις και ο 20χρονος Ντίλαν Ντάγκλας.

Επιστροφή στα έδρανα

“Το καλοκαίρι τελείωσε και επισήμως για την οικογένειά μας. Σήμερα τα δύο μας παιδιά επιστρέφουν στις σπουδές τους. Με διαφορετικούς, πρωτόγνωρους τρόπους. Σας αγαπώ και τους δύο, και όλα τα παιδιά εκεί έξω. Η γνώση είναι το κλειδί για τη ζωή, Οπότε παλέψτε, θα περάσει κι αυτό”.

 

Η κόρη της βάζει πλώρη για το Χόλιγουντ
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ και η 17χρονη κόρη τους φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειας.

Ο 20χρονος Ντίλαν δεν απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την μικρή αδελφή του Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Η νεαρή η οποία έχει κληρονομήσει ομορφιά και το στιλ της μαμάς της γεννήθηκε σε μια οικογένεια ταλαντούχων ανθρώπων και έτσι από νωρίς μυήθηκε στον κόσμο του θεάματος.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα για εκείνη, έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του Χόλιγουντ και όνειρό της είναι να ακολουθήσει μια καριέρα πολλών αστέρων, σαν αυτή των γονιών της.

 dougkor

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved