Πρίγκιπας Χάρι: Η αποκάλυψη για τον Άρτσι – Ο γιος μου είναι απίστευτα τυχερός

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν γνωστό ότι ζοριζόταν πολύ με τη ζωή στο παλάτι από τότε που ήταν μικρό παιδί και η απόφαση να εγκαταλείψει την royal life με ό,τι αυτή συνεπάγεται (θετικά και αρνητικά) και να φύγει στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι, φαίνεται τελικά πως ήταν μια πολύ καλή απόφαση.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα αντέξει μακριά από τη ζωή που έχει συνηθίσει και μακριά από την οικογένειά του, ο Χάρι φαίνεται αφοσιωμένος στη σύζυγο και το παιδί τους και δεν ζορίζεται καθόλου.

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Άρτσι στη Σάντα Μπάρμπαρα

prince harry meghan markle archie z z

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε πρόσφατα μέσω βίντεο για τα 125α γενέθλια του Rugby Football League. Στο βίντεο αναφέρθηκε στην αγάπη του για το άθλημα ενώ πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να μάθει στον γιο του να παίζει ράγκμπι.

“Αυτό που χρειάζομαι είναι μερικές μίνι μπάλες του ράγκμπι και να μάθω τον Άρτσι να παίζει γιατί αυτή τη στιγμή αυτό είναι αδύνατο να συμβεί.

“Αλλά έχουμε λίγο εξωτερικό χώρο στο σπίτι μας, είμαι πολύ τυχερός που τον έχω γι ‘αυτό πρέπει να τον μάθω να παίζει”, είπε ο Χάρι αναφερόμενος στο σπίτι που μένει με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Άρτσι στην Σάντα Μπάρμπαρα.

Το αρχοντικό των 14 εκατ. δολαρίων

meghan harry 4house

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στο νέο αρχοντικό εννέα υπνοδωματίων των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα, αφού ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μέλος της βασιλικής οικογένειας.

“Είμαι απίστευτα τυχερός και ευγνώμων που έχω υπαίθριο χώρο στο σπίτι μου και βλέπω τον γιο μου να μπορεί να βγαίνει και να παίζει έξω, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν είχαν αυτή την ευκαιρία τους τελευταίους πέντε μήνες”, συνέχισε ο Χάρι, αναφέροντας στην πανδημία του κορονοϊού.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved