Μισέλ Ομπάμα για τον γάμο της: «Κάποιες στιγμές ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο»

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2020

«Θα υπάρξουν και έντονα συναισθήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσεις», είπε η Μισέλ Ομπάμα μιλώντας ανοιχτά για τις σκοτεινές περιόδους του γάμου της.

Μπορεί το ζεύγος Ομπάμα να έχει αναδειχθεί διεθνώς σε πρότυπο αγάπης και αφοσίωσης, ωστόσο η Μισέλ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «The Michelle Obama Podcast» δεν δίστασε, ενόψει της 28ης επετείου του γάμου τους, να μιλήσει ανοιχτά για μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και το πιο ευτυχισμένο, φαινομενικά ζευγάρι.

«Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο» όπως εξομολογήθηκε στον καλεσμένο της, τον παρουσιαστή Κόναν Ο’ Μπράιεν. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρόσθεσε: «Αυτό το λέω γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι θα υπάρξουν και έντονα συναισθήματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσεις. Και εκείνες οι περίοδοι μπορεί να κρατήσουν πολύ. Μπορεί να κρατήσουν χρόνια».

Συνέχισε συμβουλεύοντας το κοινό να αναζητήσει σύντροφο όπως θα αναζητούσε αθλητή για μια ομάδα μπάσκετ. «Θέλεις τον Τζέιμς ΛεΜπρον. Δεν θέλεις τον τύπο που κάθεται στον πάγκο, που δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα. Ζητούμενό σου είναι να πεις, παντρεύτηκα τον ΛεΜπρον. Τη δική μου εκδοχή του ΛεΜπρον». 

«Ο δρόμος για μια μακροχρόνια σχέση δεν περνάει μέσα από το Tinder».

Σύστησε επίσης, αν κάποιος δεν είναι σίγουρος ότι έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του, να βγει μαζί του ραντεβού «σε διαφορετικές περιστάσεις. […] Ο δρόμος για μια μακροχρόνια σχέση δεν περνάει μέσα από το Tinder».

Να θυμίσουμε ότι η νέα σειρά εκπομπών της Μισέλ Ομπάμα εγκαινιάστηκε με μια τρυφερή και αυθεντική συζήτηση με τον Μπαράκ. Όπως είχε εξομολογηθεί τότε η παρουσιάστριά τους για τον γάμο της με τον Ομπάμα, στο πρόσωπό του είδε τις ίδιες αξίες με τις οποίες είχε ανατραφεί και η ίδια από τους πρεσβύτερούς τους – η αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης ήταν μερικές από αυτές. «Ξέρεις τον πυρήνα όσων έχεις κάνει πολιτικά, είναι αυτό που ξέρω εγώ για σένα ως άτομο κι ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα» του είπε, για να απαντήσει εκείνος, αστειευόμενος πως «δεν ήταν, λοιπόν, μόνο η εμφάνισή μου. Δεν πειράζει».

Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να αποκαλύπτει τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον Μπαράκ:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved