Παλμ Μπιτς: Πουλήθηκε το μυθικό σπίτι της οικογένειας Κένεντι για 70 εκ.δολάρια

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Εκεί πέρασε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ το τελευταίο του Σαββατοκύριακο πριν δολοφονηθεί στο Ντάλας.

Η πρώην ιδιοκτησία της οικογένειας Κένεντι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, η οποία ήταν υπό τη διαχείριση της δισεκατομμυριούχου της Νέας Υόρκης Τζέιν Γκόλντμαν από το 2015, πουλήθηκε για 70 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιδιοκτησία με άπλετη θέα στον ωκεανό, διαθέτει μια κύρια κατοικία σε μεσογειακό στυλ κι άλλα οικήματα καλύπτοντας μια έκταση 1.425 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων 11 υπνοδωματίων και 12 λουτρών.

Η Τζέιμς Γκόλντμαν, δισεκατομμυριούχος επενδύτρια ακινήτων και συν-πρόεδρος της εταιρείας επενδύσεων ακινήτων Solil Management, αγόρασε το συγκρότημα το 2015 έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, τζον Φ. Κένεντι με την πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι – Μπουβιέ το 1961

KennedyFI2

Γνωστό ως Winter White House, το οίκημα της οικογένειας Κένεντι αγοράστηκε από τον πατέρα του Τζον Φ. Κένεντι, Τζόζεφ, το 1941, σύμφωνα με τους βιογράφους του.

Ο Τζον Φ. Κένεντι λέγεται ότι εκεί έγραψε το βραβευμένο βιβλίο του Pulitzer, Profiles in Courage, ενώ εκεί επίσης ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη το 1956. Το 1963, ο πρόεδρος πέρασε το τελευταίο του Σαββατοκύριακο εκεί πριν κατευθυνθεί στο Ντάλας, όπου ήταν δολοφονήθηκε σε μια από τις πιο ταραγμένες στιγμές της αμερικανικής ιστορίας.

kennedy 1 650x405

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved