Επιστρέφει μετά το θρίλερ ο Γιώργος Μαυρίδης  – Το χρονικό της απελευθέρωσής του

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την περιπέτεια και την φυλάκισή του στο αεροδρόμιο του Μεξικό, όπου έζησε δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει μαζί με τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του στην Ελλάδα με πτήση μέσω Φρανκφούρτης.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο tattoo artist και παρουσιαστής βρίσκεται υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Σίτυ Χοάρες, στο Μεξικό με τρεις συνεργάτες του. Εκεί ταξίδεψαν για να κάνουν γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του στο Open.

 Η ομάδα των τεσσάρων θα έκαναν γυρίσματα στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές τους οδήγησαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Γιώργος Μαυρίδης: Επιστρέφει μετά το θρίλερ – Το χρονικό της απελευθέρωσής του
Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και η πρεσβεία της χώρας στο Μεξικό δραστηριοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να λύσουν την παρεξήγηση.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα καθώς οι μεξικανικές αρχές θεώρησαν σοβαρό το περιστατικό.

Τι ακριβώς συνέβη

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξή τους στο Μεξικό δεν έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που είναι υποχρεωμένοι να δώσουν και κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους βρέθηκε μαγνητοσκοπημένο υλικό που απαγορεύεται από τους χώρους του αεροδρομίου.

Ακόμα οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μαυρίδη να διαπληκτίστηκε έντονα με τις αρχές με αποτέλεσμα να βρεθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο κρατητήριο.

Η πρώτη προσπάθεια εξόδου

Μετά από την παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας και του υπουργείου εξωτερικών, οι αρχές έδωσαν εντολή να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση με προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, και εκεί προκλήθηκε θερμό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο πιλότος να τους δώσει εντολή να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, έτσι τους παρέλαβε η αστυνομία και τους οδήγησε εκ νέου στα κρατητήρια.

Τελικά, η περιπέτεια έληξε χθες βράδυ όταν όλη η ομάδα επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και άρχισαν το ταξίδι τους για την Ελλάδα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved