Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θεμη για τους γονεις του

POP UP TEAM
/
18 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Θέμης μιλώντας στον Big Brother παραδέχθηκε πως έχει μεγάλο πρόβλημα με τα μέλη της οικογένειάς του λόγω της εμφάνισής του, της ενασχόλησής του με το μακιγιάζ και φυσικά τη δήλωση του σεξουαλικού του προσδιορισμού.

Ό παίκτης αποκάλυψε πως όταν έμαθε η οικογένεια του πως ασχολείται με το μακιγιάζ και είναι ομοφυλόφιλος ένιωσε τους δικούς του ανθρώους τόσο μακριά όσο ποτέ. Μάλιστα τόνισε πως «η οικογένεια δεν αντικαθιστάται ποτέ με κανένα φίλο. Είναι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό και πως δεν σε αγαπάει ποτέ κανείς. Νιώθεις ότι πρέπει συνέχεια να είσαι απέναντι σε πολύ κόσμο που σε μισεί, σε βρίζει».

Μιλώντας για τις λεκτικές επιθέσεις που έχει δεχθεί, ο Θέμης ανέφερε ότι ακόμη και από από μέλη της οικογένειάς του άκουγε τα ανάλογα λόγια που τον πλήγωναν. Παρόλο που ο ίδιος αρχικά ένιωθε πως κάνει κάτι λάθος, πήρε δύναμη οταν κατάλαβε πως αυτό κατά τη γνωμη του ήταν κόμπλεξ των γύρω του.

Στη συνέχεια, ο Μεγάλος Αδερφος του ζήτησε να θυμηθει το γεγονός που τον έχει πληγώσει περισσότερο. Εκείνος απάντησε: «Όταν είμαι το παιδί σου, πρέπει να αγαπάς το παιδί σου όπως είναι. Είναι το παιδί σου, Εσύ το δημιούργησες, του έμαθες τόσα πράγματα και ξαφνικά του γυρνάς την πλάτη επειδή του αρέσει το μακιγιάζ και είναι γκέι; Είναι πολύ άσχημο». 

Στο τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς του κλαίγοντας; «Θέλω να τους πω ότι παρόλο που έχω πληγωθεί πολύ, ξέρω πως με αγαπάνε και τους αγαπάω και εγώ. Ελπίζω πραγματικά όταν βγω από εδώ μέσα να μην είναι η τελευταία φορά που τους βλέπω, γιατί είναι πολύ άσχημο όταν δεν έχεις μια οικογένεια που σε αγαπάει έτσι όπως είσαι. Καμια φορά πρέπει να ακούνε περισσότερο και να προσπαθούν να καταλάβουν. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ζητάω».

http://youtu.be/jTVwkNNAac0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved