Η Χριστίνα απ’το Big Brother εξομολογείται για το ροζ βίντεο: “Με έχει στοιχειώσει” 

POP UP TEAM
/
19 Σεπτεμβρίου, 2020

Με λυγμούς και με συγκλονιστική αφήγηση, η Χριστίνα Ορφανίδου, παίκτρια του Big Brother, εξομολογήθηκε την άσχημη εμπειρία της, μετά τη δημοσίευση ενός ροζ βίντεο από τον πρώην σύντροφό της.

Σάλος είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την παίκτρια του Big Brother, σε ερωτικές περιπτύξεις με το σύντροφό της.

“Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη”, είπε και είδαμε ένα ακόμη βίντεο με την on camera της εξομολόγησή της. Μπήκε σε ένα ειδικό δωμάτιο οπού ανέφερε τις πιο σημαντικές χρονολογίες της έως τώρα ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές τις χρονολογίες ήταν και το 2018.

“Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη”

Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. “Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό.

Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση.

Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει”, είπε με λυγμούς και έδωσε τη συμβουλή της στα νέα κορίτσια.

“Θέλω να δώσω μία συμβουλή σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα αν είναι παντρεμένες, αν είναι σε σχέση, αν έχουν κάποιο φλερτ… Ποτέ μα ποτέ να μη βιντεοσκοπούν προσωπικές τους στιγμές γιατί ποτέ δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει, ποτέ δεν ξέρουν πώς μπορεί ο άλλος να τις εκμεταλλευτεί για να καλύψει τον εγωισμό του, την κακία του, την ανασφάλειά του”.

 http://youtu.be/NusUrc6qJ6Q

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved