Go to Bed with Me: H skincare ρουτίνα της Rihanna

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Go to Bed with Me του αμερικάνικου Harper’s Bazaar, το cover girl του τεύχους Σεπτεμβρίου αναλύει τι περιλαμβάνει η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί ευλαβικά κάθε βράδυ, ενώ μιλά και για την έμπνευση πίσω από το Fenty Skin.

Έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, που περιλαμβάνει την άκρως επιτυχημένη σειρά μακιγιάζ, Fenty Beauty, τον οίκο μόδας, Fenty, τη συλλογή εσωρούχων, Savage X Fenty, και, τέλος, τη νέα σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, Fenty Skin. Παρά το γεγονός ότι είναι η απόλυτη boss lady, ανοίγοντας τη συζήτηση περί diversity και inclusivity στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, η Rihanna καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για την περιποίησης της επιδερμίδας της κάθε βράδυ.

Ύστερα από δύο χρόνια ερευνών και προσεκτικού σχεδιασμού, η pop star και beauty mogul λάνσαρε πριν λίγες μόνο μέρες το δικό της skincare brand, Fenty Skin. Το πρώτο drop περιλαμβάνει μια μικρή, αλλά πολλά υποσχόμενη σειρά multi-tasking προϊόντων για την περιποίησης της επιδερμίδας: μια ενυδατική κρέμα με SPF, ιδανική για σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ένα toner serum και ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου.

Για να γιορτάσει το νέο λανσάρισμα, το cover girl του τεύχους Σεπτεμβρίου τόσο του αμερικάνικου, όσο και του ελληνικού Harper’s Bazaar, αποκάλυψε τη βραδινή skincare ρουτίνα που ακολουθεί στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Go to Bed with Me.

“Πείτε αντίο στο όμορφο μακιγιάζ μου”, λέει στο βίντεο. “Αλλά ποιος χρειάζεται μέικ απ στο κρεβάτι; Όχι όσοι έχουν υγιή επιδερμίδα”.

Δείτε το βίντεο:

http://youtu.be/V2OgfwMclLw

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved