Big brother: H αποκάλυψη του Βλαδίμηρου «Είμαι παρθένος»

POP UP TEAM
/
24 Σεπτεμβρίου, 2020

O Βλαδίμηρος έκανε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση στο Μεγάλο Αδερφό.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές.

«Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου. Μερικούς μήνες η κάθε μία. Μέσα στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν ότι δεν είχα χρόνο επειδή έπρεπε να δουλέψω, οπότε δεν έβγαινε. Με τη μία έπρεπε να δουλεύω δύο δουλειές και ήθελε να περνάμε χρόνο μαζί. Ήθελα να κάνω πράγματα που θεωρώ πως θα με βοηθούσαν στο μέλλον και η άλλη προτιμούσε να κάνω κάτι μαζί της».

Βέβαια, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε όταν είπε πως είναι παρθένος!

«Κανονικές σχέσεις με την έννοια πως έχουν ολοκληρωθεί με σεξ, δεν ήταν. Με καμία από τις δύο δεν έχουμε κάνει, άρα είμαι παρθένος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις και ήταν μέσα στα τελευταία χρόνια. Πριν είχα άλλα πράγματα στο κεφάλι μου, προβλήματα στο σπίτι».

Επιπλέον, δήλωσε πως δεν του αρέσουν τα one night stand, γιατί νιώθει πως εκμεταλλεύεται την εκάστοτε κοπέλα και προτιμάει να έχει συναισθήματα γι’αυτήν.Ο λόγος που έχει αυτή τη στάση είναι η συμπεριφορά που είχαν οι άντρες απέναντι στη μητέρα του.

«Έβλεπα πώς ταλαιπωρούταν η μάνα μου που προσπαθούσε να κάνει μια σχέση και υπήρχε κοροϊδία από την άλλη πλευρά. Δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτός που εκμεταλλεύεται την κοπέλα. Αυτό μου έχει δημιουργήσει ένα σεβασμό. Δε θέλω να είμαι αυτός που προκαλεί να υποφέρει μια γυναίκα» ανέφερε.

http://youtu.be/yl0cspEM0xg

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved