Αθηνά Ωνάση: H αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει την ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά!

Ωστόσο η πιο… τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα περίμενε κοριτσάκι! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

«Είσαι η γυναίκα της ζωής μου…» – Η φράση που «σκότωσε» την Αθηνά Ωνάση

Σοκαρισμένη ήταν η Αθηνά Ωνάση εξαιτίας μιας φράσης, η οποία τη «σκότωσε», αφού ο πρώην άνδρας της μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και δεν εννοούσε την κληρονόμο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε πει αυτή την φράση, την εποχή, όπου ο ίδιος και η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο επρόκειτο να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

 

Η ξανθιά δημοσιογράφος διένυε, τότε, τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της με αφορμή τη «Γιορτή της μητέρας» είχε ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία της στο Instagram και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα για τη μέλλουσα μητέρα.

«Συγχαρητήρια στην πιο εκπληκτική μανούλα του κόσμου. Όταν σε γνώρισα ήξερα πως ήσουν η γυναίκα της ζωής μου και ότι τα παιδιά μας θα είχαν την πιο όμορφη και στοργική μητέρα. Σε ευχαριστώ για όλα αγάπη μου και ειδικά που φροντίζεις με τόση στοργή της Vivi και εμένα. Ο Doda θα σε αγαπά για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία που τον δείχνει να φιλά την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του. 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved