«Είναι κίνδυνος για τον εαυτό της και για τους άλλους»: Η Λάνα Ντελ Ρέι δέχθηκε επικριτικά σχόλια επειδή φορούσε διχτυωτή μάσκα 

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε ένα υποκατάστημα του Barnes and Noble στο Λος Άντζελες, όπου διάβασε αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο ποίησης Violet Bent Backwards Over the Grass.

Στην εκδήλωση, η Ντελ Ρέι φορούσε μια λαμπερή, μάσκα προσώπου με πλέγμα που είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει σε ένα εξώφυλλο για το περιοδικό Interview. Φαίνεται ότι η μάσκα δεν εμπόδιζε την εξάπλωση της Covid-19.

Το BBC επικοινώνησε με την ομάδα της Λάνα Ντελ Ρέι για κάποιο σχόλιο. «Λάνα, σε παρακαλώ, φόρεσε μια πραγματική μάσκα. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς», έγραψε ένας ενδιαφερόμενος θαυμαστής, κάτω από μια φωτογραφία και ένας άλλος, «Λατρεύω τη Λάνα, αλλά αυτό είναι απίστευτα ανεύθυνο».

«Κορίτσι, είμαστε στη μέση μιας πανδημίας», προσέθεσε ένα τρίτο άτομο. Η αδερφή της Λάνα, η Caroline «Chuck» Grant, η οποία έκανε live μετάδοση, είπε ότι η τραγουδίστρια είχε «βγει αρνητική» και έμεινε 2 μέτρα περίπου μακριά από τους θαυμαστές της.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της @Popcrave στο Twitter, την έδειξαν να ποζάρει δίπλα στους θαυμαστές μετά την ανάγνωση.

Τουλάχιστον ένας δεν ακολουθούσε τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης της Καλιφόρνια.

«Παρακαλώ πείτε μου ότι υπάρχει κάποιο είδος διαφάνειας, υφασμένο (ή διαυγές πλαστικό;) κάτω από το πλέγμα;» απάντησε ένας θαυμαστής της.

Είναι πιθανό ότι υπήρχε ένα διαφανές, προστατευτικό στρώμα στη μάσκα. Ορισμένα καταστήματα προσφέρουν διαφανή καλύμματα που επιτρέπουν στα άτομα με προβλήματα ακοής να διαβάσουν τα χείλη. ενώ άλλες σειρές απευθύνονται σε καταναλωτές που έχουν επίγνωση της μόδας.

Η Λάνα Ντελ Ρέι δεν έχει ακόμη ασχοληθεί με την κριτική, αλλά την Κυριακή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο διάβασε ένα ποίημα φορώντας μάσκα καμουφλάζ, το οποίο αφαίρεσε στο τέλος του κλιπ.

Οι μάσκες προσώπου, μειώνουν την εξάπλωση σταγονιδίων κοραναϊού από βήχα, φτέρνισμα και ομιλία.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved