GNTM: Η πιο αηδιαστική δοκιμασία με κατσαρίδες και σκουλίκια στο πρόσωπο και η σημερινή αποχωρηση

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι παίκτες του GNTM έπρεπε να ανεχτούν κάποια αηδιαστικά έντομα πάνω στο πρόσωπό τους και παράλληλα να ποζάρουν αλαζονικά στον φακό!

“Πάγωσαν” τα μοντέλα του GNTM με τη δοκιμασία που τους περίμενε στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο ριάλιτι του Star.

Οι 17 εναπομείναντες παίκτες συναντήθηκαν με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Γιώργο Καράβα, προκειμένου να τους ανακοινώσουν με τι έχει να κάνει η νέα δοκιμασία. Όπως έμαθαν, θα κληθούν να φωτογραφηθούν έχοντας κάποια έντομα πάνω στο πρόσωπό τους και συγκεκριμένα κατσαρίδες, σκουλίκια (προνύμφες) και σαλιγκάρια.

http://youtu.be/yA4fhf4OArA

Ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης, οι οποίοι είχαν κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, έπρεπε να μοιράσουν στους συμπαίκτες τους τα ζώα, τα οποία όμως συνοδεύονταν και από ένα συγκεκριμένο χρόνο. Όσοι πήραν κατσαρίδες θα είχαν έξι λεπτά, όσοι τα σκουλίκια θα είχαν τέσσερα λεπτά και όσοι τα σαλιγκάρια δύο μόνο λεπτά.

Παρά το… αηδιαστικό του θέματος, τα μοντέλα του GNTM έδειξαν να προσαρμόζονται πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς με τα έντομα στο πρόσωπό τους. Έπρεπε να τα αντέχουν πάνω τους και παράλληλα να πάρουν αλαζονική, σνομπ έκφραση, όπως ένας ξεπεσμένος βασιλιάς.

skl4

Δεν έλειψαν οι εντάσεις, όπως αυτή ανάμεσα σε Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Δημοσθένη, αλλά και οι παρεξηγήσεις. Συγκεκριμένα, η Ίριδα φάνηκε να απορρίπτει τη διάθεση του Δημήτρη Σκουλού να τη βοηθήσει, παρότι η ίδια απολογήθηκε ότι δεν ήταν αυτό που εννοούσε.

Οι φωτογραφίσεις που εντυπωσίασαν τους κριτές Σκουλό και Ζενεβιέβ, αλλά και τον κόουτς Καράβα ήταν του Δημοσθένη και του golden pass Κωνσταντίνου, οι οποίοι μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και απέδωσαν αυτό που τους ζητήθηκε.

Αυτό το κορίτσι αποχωρεί σήμερα από το GNTM. Χθες την είδαμε να βγάζει γλώσσα σε κριτή.

Μια από τις παίκτριες που φάνηκαν πολύ δυνατές στην αρχή αλλά μετά απογοήτευσαν τους κριτές φεύγει απόψε από το GNTM.

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα, σήμερα αποχωρεί η Ίριδα Παπουτσή και έτσι η αναλογία στο ριάλιτι μόδας θα είναι 9 αγόρια, έναντι 6 κοριτσιών.

Μέσα από αυτή την αποχώρηση μειώνεται κι άλλο η δυναμική των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Makeover.

Το επεισόδιο της Ίριδας με τον Σκουλό
Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Ίριδα και τον Δημήτρη Σκουλό.

Όταν η Ίριδα μπήκε στο σετ για τη φωτογράφηση ο Σκουλός την ρώτησε: “Να σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα περάσουμε πολύ καλά;”

Και εκείνη απάντησε με ύφος: “Έχετε ότι θέλετε. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ από αυτή την κουβέντα. Εσείς μπορείτε να έχετε ότι θέλετε για εμένα. Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν το λέω προσβλητικά, γιατί με κοιτάτε λίγο περίεργα”.

Τότε ο Σκουλός παρεξηγήθηκε και της απάντησε: “Κοίταξε έχεις δίκιο, Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Εγώ δεν θα ανακατευτώ καθόλου. Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να λέω εγώ είναι λάθος. Αυτό το ξέρεις πάρα πολύ καλά”.

sklir

Ο Γιώργος Καραβάς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, θέλησαν να ηρεμησουν τα πνεύματα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την παρεξήγηση της Ίριδας και του Δημήτρη Σκουλού:

http://youtu.be/k88pb_eHrKA

Φαίνεται όμως ότι η πορεία της Ίριδας στο παιχνίδι δεν θα είναι μεγάλη, αφού απόψε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved