Cardi B: Έδειξε κατά λάθος το γυμνό στήθος της στο Instagram και οι followers της την υποστήριξαν #BoobsOutForCardi 

POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2020

 H διάσημη τραγουδίστρια έδειξε κατά λάθος το γυμνό της στήθος στο Instagram και οι followers κάνουν hashtag #BoobsOutForCardi, ποστάροντας τόπλες φωτό.

H Cardi B έχει φανατικό κοινό. Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει, έχει πάντα δίπλα της followers έτοιμους να την υπερασπιστούν. Ακόμα και όταν κάνει γκάφα.

Η γυμνή φωτογραφία της Αμερικανίδας ράπερ που αντίκρισαν οι followers στο Instagram προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, αλλά έγινε και αφορμή για να δημιουργηθεί το hashtag #BoobsOutForCardi.

cardi b gimni photo instagram 

Μέσα στις επόμενες ώρες τα social media γέμισαν με τόπλες φωτό από υποστηρικτές της (με την κατάλληλη επεξεργασία φυσικά), οι οποίοι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Cardi B για την γκάφα στην οποία υπέπεσε. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία με το πληθωρικό στήθος της Cardi Β σε πρώτο πλάνο.

Μέχρι να βγει η διάσημη ράπερ και να πει ότι αυτή φταίει που διέρρευσε η επίμαχη φωτό στα Instagram Stories, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί μέρος ιδιωτικής συνομιλίας, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι αποτελεί προϊόν υποκλοπής ή αποτέλεσμα κυβερνο-επίθεσης. Άλλοι, πάλι, το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και θεώρησαν ότι κάποιος τρίτος φταίει για αυτήν τη διαρροή, στην προσπάθειά του να εκδικηθεί για τους δικούς του λόγους την Αμερικανίδα 

Η Cardi B, όμως, όπως σχεδόν πάντα κάνει, είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Παραδέχτηκε την «γκάφα» της, σχολιάζοντας το συμβάν με ηχητικό κλιπ στο Twitter.

Αν και η γυμνή φωτογραφία της Cardi B κατέβηκε γρήγορα από το Instagram, ορισμένοι πρόλαβαν να κάνουν ένα printscreen και έτσι η επίμαχη φωτό συνεχίζει να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

 Υποστηρικτές της, πάντως, στέκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και προτάσσουν τα γυμνά τους στήθη, δημιουργώντας μάλιστα το σχετικό hashtag #BoobsOutForCardi, το οποίο συνοδεύει κάθε τόπλες φωτό.

boobsoutforcardi

 

Με πληροφορίες από athensvoice 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved