Η Αλεξάντρα Γκραντ για τη σχέση της με τον Κιάνου Ριβς: «Η αγάπη σε κάθε επίπεδο είναι βαθιά σημαντική για την ταυτότητά μου..»

POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κρατά χρόνια αυτή η σχέση, καλά προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας – κι ίσως αυτός να είναι ο λόγος …

Την Κυριακή, ο Κιάνου Ριβς, θεάθηκε να δίνει ένα φιλί στην 47χρονη Αλεξάντρα Γκραντ έξω από ένα ξενοδοχείο στο Βερολίνο, όπου ο 56χρονος ηθοποιός συμμετάσχει στα γυρίσματα του The Matrix 4. Σημειωτέον, τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου σίκουελ ξεκίνησαν εντός του 2020

Ο φακός απαθανάτισε τον Ριβς ντυμένο με τζιν παντελόνι, μαύρο σακάκι και κρατώντας τσάντες, να σκύβει στο παράθυρο του αυτοκινήτου της αγαπημένης του για να της δώσει ένα φιλί καθώς εκείνη βρισκόταν στο κάθισμα του οδηγού.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο Βερολίνο από το καλοκαίρι, όταν ξεκίνησε η μαγνητοσκόπηση για το Matrix 4, αφού η παραγωγή τέθηκε σε αναμονή τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια είχαν ολοκληρωθεί πριν το lockdown.

Οι Ριβς και Γκραντ δημοσιοποίησαν την σχέση τους τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εμφανίστηκαν χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί του γκαλά LACMA Art και Film του Gucci στο Λος Αντζελες. Όταν η προσωπική της ζωή έγινε πρωτοσέλιδο, η Γκραντ είχε πει είπε ότι δέχτηκε αμέτρητα τηλεφωνήματα από πολλούς φίλους και γνωστούς.

«Νομίζω ότι κάθε άτομο που ήξερα με κάλεσε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και αυτό είναι συναρπαστικό», είπε η καλλιτέχνης στη Vogue τον Μάρτιο. «Αλλά η ερώτηση που έχω κάνει σε σχέση με όλα αυτά είναι:” Ποια μπορεί να είναι η ευκαιρία για (να γίνει) το καλό; ”»

Στην ίδια συνέντευξη στην Vogue, η ίδια κράτησε χαμηλούς τόνους όταν ρωτήθηκε περί γάμου.

«Πίνοντας ένα ποτήρι κρασί … θα ήθελα πολύ να σας πω», αστειεύτηκε. Και συνέχισε «Η αγάπη σε κάθε επίπεδο είναι βαθιά σημαντική για την ταυτότητά μου… Υπάρχει μια περίοδος απομόνωσης που διάγω ως ζωγράφος, αλλά εκτιμώ βαθιά την εμπειρία του να είσαι σε σχέσεις».

Με πληροφορίες από  People, huffingtonpost

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved