Η Κέιτ Χάντσον μας ξεναγεί στην υπέροχη κουζίνα του σπιτιού της

POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Κέιτ Χάντσον, λάτρης της διακόσμησης, είναι πολύ περήφανη για το σπίτι της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει επιμεληθεί μόνη της πολλά δωμάτια της κατοικίας όπου μένει μόνιμα με τα παιδιά της, έτσι έστω να ανταποκρίνονται πλήρως στις οικογενειακές τους ανάγκες.

Και ένα από τα δωμάτια που αγαπάει περισσότερο είναι η φωτεινή και όμορφη κουζίνα της, φτιαγμένη σε μοντέρνο country στυλ, με φυστικί, σικάτα ντουλάπια και πανέμορφα διακοσμητικά στοιχεία.

Εκεί μας ξεναγεί σε ένα νέο βίντεο, από το οποίο κάνει ένα σύντομο πέρασμα και ο 16χρονος γιος της, Ράιντερ, που είναι πολύ δεμένος με τη διάσημη μαμά του.

«Βλέπετε αυτό το παράθυρο εκεί: Το ανοίγω και δίνω στα παιδιά χυμούς και φαγητό στον κήπο», λέει η Χάντσον όλο περηφάνεια για την πολυτελή κουζίνα της. Στην άλλη άκρη ένα υπέροχο τραπέζι και καναπέ αποτελεί το ιδανικό σήμειο για να απολαμβάνει η οικογένεια καθημερινά το πρωινό της και για να περνάει χαλαρές στιγμές στο σπίτι.

Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει στον χώρο είναι η απόλυτη τάξη που επικρατεί σε κάθε γωνία του δωματίου. Μας έχει αλήθεια εντυπωσιάσει και μας κάνει να θέλουμε να τακτοποιήσουμε κι εμείς άμεσα την δική μας κουζίνα.

Εκτός από λάτρης της διακόσμησης η Χάντσον είναι και λάτρης της υγιεινής διατροφής (όπως η φίλη της Γκουίνεθ Πάλτροου) και του διαλογισμού.

Όπως είχε δηλώσει το 2016 «ο διαλογισμός ήταν το πιο χρήσιμο πράγμα για μένα. Μπορείτε να νιώσετε την διαφορά όταν διαλογίζεστε τακτικά. Ξεκίνησα να κάνω υπερβατικό διαλογισμό πριν από ενάμισι χρόνο, οπότε διαλογίζομαι για 20 λεπτά κάθε πρωί και προσπαθώ να διαλογίζομαι για 20 λεπτά κάθε απόγευμα».

 

Πηγή: womantoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved