Η Μέλανι Γκρίφιθ ποζάρει στα 63 της με Ροζ εσώρουχα για καλό σκοπό

POP UP TEAM
/
26 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η 63χρονη Μέλανι Γκρίφιθ έχει αποδείξει ότι δεν είναι μια ματαιόδοξη, απολαμβάνει τις αλλαγές του χρόνου που περνάει, χωρίς να νοιάζεται για το παρελθόν, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτο, έντονο, χορταστικό και σε γενικές γραμμές φωτεινό.

Η καριέρα της ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ωστόσο άρχισε να γίνεται γνωστή λίγα χρόνια αργότερα. Το 1985 έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Διχασμένο κορμί και στη συνέχεια για το Άγριο θηλυκό. Η πιο μεγάλη της επιτυχία είναι ο ρόλος στην ταινία του 1988, Εργαζόμενο Κορίτσι, για τον οποίο κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψηφια για Όσκαρ και BAFTA A’ Γυναικείου Ρόλου.

Ήταν παντρεμένη από το 1981 ως το 1989 με τον Στίβεν Μπάουερ και το 1985 απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Αλεξάντερ Μπάουερ. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον Ντον Τζόνσον και απέκτησε την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον. Το 1996 παντρεύτηκε τον Αντόνιο Μπαντέρας και γεννήθηκε το τρίτο της παιδί, τη Στέλλα Μπαντέρας. To 2015 ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Μπαντέρας. 

Κόρη της μοναδικής, Τίπι Χένρεν, της γυναίκας που είχε λιοντάρια για pet όταν μεγάλωνε την κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ, της ηθοποιού που κακοποιήθηκε από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ, ενώ στα 90 της σήμερα παραμένει απίστευτα λαμπερή.

Η ζωή της Μέλανι Γκρίφιθ έχει ενδιαφέρον, ενώ η ίδια πάντα ήταν και παραμένει μια βαθιά γοητευτική γυναίκα με επίσης, βαθιά, χαρσκτηριστικά ζεστή φωνή. Άλλωστε, έχει δώσει τη φωνή της στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Ο Ποντικομικρούλης 2 και Dino Time.

Πρόσφατα, η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μια φωτό με ροζ εσώρουχα, πετσέτα στα μαλλιά και χαλαρή διάθεση, μέσα στο φωτεινό, μαρμάρινο μπάνιο της. Σκοπός της ήταν να στείλει το δικό της μήνυμα αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού.

Τα εσώρουχα που φόρεσε ήταν ροζ, όπως η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, ενώ το brand (@kitundergarments) έχει δεσμευτεί να προσφέρει ένα μέρος των εσόδων από το σύνολο των πωλήσεων του Οκτωβρίου στο Women’s Cancer Research Fund. Επιπλέον, κάθε repost της συγκεκριμένης ανάρτησης θα προσθέτει στο ποσό της δωρεάς ένα δολάριο.

Πριν από δύο χρόνια, η Γκρίφιθ είχε αποκαλύψει ότι είχε αφαιρεθεί καρκίνωμα από τη μύτη της, κάτι που όπως φαίνεται ξεπέρασε με επιτυχία. Ευτυχώς.

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved