H μοναδική ομοιότητα του Μάθιου Μακόναχι με τον 12χρονο γιο του, Λέβι

POP UP TEAM
/
27 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Mάθιου Μακόναχι, παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, Καμίλα Άλβεζ, το 2012 μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, τον 12χρονο Λεβί, τη 10χρονο Βίντα και τον 8χρονο Λίβινγκστόουν.

Το ζευγάρι συγκαταλέγεται στα πιο δεμένα και ερωτευμένα της παγκόσμιας σόουμπιζ και δεν χάνουν ευκαιρία να μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα πιο τρυφερά λόγια. Αυτό που σίγουρα, όμως, αποφεύγουν είναι να ανεβάζουν πολλά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή στα σόσιαλ μίντια, καθώς προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, με αφορμή μία μέρα στην κουζίνα του σπιτιού τους, η Άλβεζ αποφάσισε να σπάσει το μικρό τους «πρωτόκολλο» ανεβάζοντας μία γλυκιά φωτογραφία με τον 12 ετών Λεβί τη στιγμή που μαγειρεύουν μαζί ένα διαιτικό κέικ σοκολάτας. Αυτό που, πάντως, έκλεψε την παράσταση ακόμα και από το γλυκό ήταν η τεράστια ομοιότητα του μικρού με τον διάσημο μπαμπά του με τον οποίο μοιράζονται τα ίδια μαλλιά, το ίδιο σχήμα προσώπου και την ίδια φυσιογνωμία. 

«Η έκφραση στα πρόσωπά μας τα λέει όλα. Το καλύτερο κέικ με σταγόνες σοκολάτας και χωρίς ζάχαρη, με συνταγή από τον από τον καλό μας φίλο Ρόκο Ντι Σπίριτο» έγραψε η Καμίλα Άλβεζ στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ ενημέρωσε τους followers της ότι έφτιαξαν το γλυκό για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου αυτοβιογραφικού βιβλίου του Μάθιου Μακόναχι, «Green Light».

Η ίδια πρόσθεσε χιουμοριστικά ότι «οι “κριτές” στο σπίτι μας έβαλαν 10/10», εννοώντας τον Μακόναχι και τα άλλα δύο παιδιά τους.

Με πληροφορίες από womantoc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved