GNTM – Ηρακλής: Mε δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον πατέρα του που τον εγκατέλειψε και την ηρωίδα μητέρα του

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την εγκατάλειψη από τον πατέρα και τον θαυμασμό προς τη μητέρα του μίλησε ο Ηρακλής, το φαβορί του GNTM.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, το GNTM 3 έφερε τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι στα όριά τους με μια υποβρύχια φωτογράφηση που δυσκόλεψε πολλούς παίκτες, και τελικά αποχώρησε η Παρασκευή.

Ωστόσο ο Ηρακλής ήταν ο παίκτης που συγκίνησε με την προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή του.

Ο Ηρακλής Τσουζινόφ, που από πολλούς θεωρείται το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή του, για το bullying που έχει βιώσει λόγω του χρώματος της επιδερμίδας του, αλλά και για τη μητέρα του, η οποία τον μεγάλωσε αφού ο πατέρας του τους εγκατέλειψε.

Η εξομολόγηση του Ηρακλή
“Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει”.

Ακόμα, ο Ηρακλής πρόσθεσε ότι δεν μίλησε ποτέ στη μητέρα του για όλα όσα περνούσε, για να μην τη στενοχωρήσει ενώ είπε ότι μετανιώνει για τα σ’αγαπώ που δεν της έχει πει…

“Γενικά η μητέρα μου είναι ο ήρωάς μου. Έχει κάνει τόσα για εμένα και έχουμε περάσει τόσα και τόσα. Πραγματικά μια γυναίκα ότι μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα είναι άλλο level. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του”.

http://youtu.be/IudLUvQaGno

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved