Ρις Γουίδερσπουν : «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη εκπροσώπηση στην κυβέρνηση»

POP UP TEAM
/
1 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η υποψηφιότητα σε εκλογές για κάποιο αξίωμα δεν είναι ενδεχόμενο που απορρίπτει η Ρις Γουίδερσπουν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Big Little Lies» συμμετέχει στο podcast «SmartLess» που συνδιοργανώθηκε από τους ηθοποιούς Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις και ρωτήθηκε για τις πιθανές πολιτικές της φιλοδοξίες.

«Νομίζω ότι θα λάβεις πολλές ψήφους» της είπε ο Μπέιτμαν, σλυμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ret 275495843

«Ναι, εννοώ ότι οι προδιαγραφές μας έχουν γίνει πολύ χαμηλές σε αυτή τη χώρα» αστειεύτηκε η Γουίδερσπουν.

Αφού της είπαν ότι θα μπορούσε να γίνει γερουσιαστής, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα έλεγα όχι ποτέ, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα είμαι, ξέρετε, 65»

Η Ρις Γουίδερσπουν μοιράστηκε επίσης τις ανησυχίες της σχετικά με την εκπροσώπηση στην πολιτική.
«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη εκπροσώπηση και ισορροπία. Οι γυναίκες είναι το 50% του πληθυσμού, αλλά δεν εκπροσωπούμαστε σε ποσοστό 50% στην κυβέρνηση, το οποίο είναι παράξενο, ειδικά όταν αποφασίζουν για το σώμα μας» τόνισε.

«Και είναι και η έλλειψη εκπροσώπησης έγχρωμων ανθρώπων, που αποτελούν μια μεγάλη, σχεδόν πλειοψηφία αυτής της χώρας» πρόσθεσε. «Τι γίνεται με την ισορροπία, ξέρετε; Απλά Γιν και Γιανγκ. Ανδρική, γυναικεία ισορροπία» ανέφερε.

etw

Η 44χρονη ηθοποιός και παραγωγός ταινιών και σειρών είπε επίσης ότι η εταιρεία παραγωγής της, Hello Sunshine είναι παράδειγμα απασχόλησης κυρίως γυναικών.

«Είναι ενδιαφέρον πώς κανείς δεν χρειάζεται να είναι το νούμερο 1», λέει. «Δεν υπάρχει κανένας να υπαγορεύει ή να υποχρεώνει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί. Είναι συλλογικές ιδέες. Και λειτουργεί πολύ καλά» σημείωσε.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, in.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved