Η Κατερίνα Λέχου στα 54, φοράει σπάνια μακιγιάζ και είναι αληθινά πανέμορφη

POP UP TEAM
/
1 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στα 53 της χρόνια η Κατερίνα Λέχου είναι μία από τις πιο γοητευτικές και εντυπωσιακές ηθοποιούς της εγχώριας σόουμπιζ.

Με ένα πανύψηλο, καλλίγραμμο κορμί και μία ιδιαίτερη αδυναμία στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, η ηθοποιός που έγινε διάσημη σε όλη τη Ελλάδα όταν έπαιξε απολαυστικά τον ρόλο της «Βίκυς» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να είναι ενεργή και στα σόσιαλ μίντια.

Αν και δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ οι λίγες και καλές εικόνες που βλέπουμε στο προφίλ της αντανακλούν το coolness και τη χαλαρότητα της. Στις περισσότερες από αυτές την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ένα εντελώς φυσικό λουκ που αγαπά. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι άλλοι την εξωτερική της εμφάνιση είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει στο ελάχιστο. 

Αν και ο χειμώνας είναι προ των πυλών η Κατερίνα Λέχου εξακολουθεί να πηγαίνει για βουτίες στη θάλασσα καθώς είναι δεινή χειμερινή κολυμβήτρια. Να, μία καλή εξήγηση για το υπέροχο κορμί της.

Σε πρόσφατη φωτογραφία της με φόντο κάποια παραλία τη βλέπουμε ξανά χωρίς ίχνος μέικαπ και διαπιστώνουμε από την αρχή αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Πως είναι αληθινά πανέμορφη.

 

 

Πηγή: instagram,womantoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved