Ο Φάρελ Γουίλιαμς ανοίγει το πολυτελές Goodtime Hotel στο Μαϊάμι

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ενώνουν τις δυνάμεις τους ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών, Φάρελ Γουίλιαμς και ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, Ντέιβιντ Γκρούντμαν στην δημιουργία ενός ξενοδοχείου στο θέρετρο Μαϊάμι μπητς εν ονόματι The Goodtimes.

Πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει υπάρξει δουλειά πολλών χρόνων αλλά τώρα πλησιάζει η στιγμή που θα ανοίξει θύρες – και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021.

Τα σχέδια για την ανοικοδόμηση ενός ολόκληρου τετραγώνου της Washington Avenue υποβλήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 2016 και η κατασκευή του έργου άρχισε τον Μάρτιο του 2018. Μια ιστορική δομή ξαναχτίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 266 δωματίων. «Η διαμονή σ′ αυτό το παραθαλάσσιο συγκρότημα θα μοιάζει σαν να βρίσκεστε σε ταινία του Γουές Άντερσον», λέει ο Γουίλιαμς.

Θα υπάρχει ένα εστιατόριο δίπλα στο τριόροφο κατάστρωμα της πισίνας του ορόφου που θα ονομάζεται «Το Φεγγάρι της Φράουλας».

Θα υπάρχει επίσης ένα σαλόνι στο λόμπι, στούντιο ηχογραφήσεων, υπαίθριος χώρος προπόνησης και καταστήματα λιανικής που θα καλύπτουν μια περιοχή 45.000 τετραγωνικών μέτρων.

«Νομίζω ότι όταν βλέπετε όλους τους χώρους μαζί, θα αισθάνεστε ότι θα μπορούσαν να είναι από τον 19ο αιώνα, ένας συνδυασμός ντόλτσε βίτα του Μεσαίωνα με μια δόση αισιοδοξίας της δεκαετίας του 1980» ανέφερε επίσης ο ίδιος.

 

 

Με πληροφορίες από huffingtonpost 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved