GNTM 3: Αποχώρησε ο Ηρακλής, το απόλυτο φαβορί

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια αποχώρηση-έκπληξη έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, δείχνοντας ότι δεν υπάρχουν φαβορί στο παιχνίδι

Τα 10 μοντέλα του GNTM 3 και το μεγάλο φαβορί Ηρακλής Τσουζίνοφ δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά στη δοκιμασία της Τρίτης (03/11), όπου κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και «σέρνοντας» αλεξίπτωτα τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με τον άνεμο να μανιάζει στο πρόσωπό τους.

Τα «μειονεκτήματα» αυτής της δοκιμασίας τα έδωσε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και οι επιλογές που έκανε δημιούργησαν εντάσεις στους παίκτες. Τρεις ήταν οι διαγωνιζόμενοι που στάθηκαν μπροστά στους κριτές και είναι οι παίκτες που είχαν δημιουργήσει την «κλίκα» των καλύτερων – κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε. Ο Αιμιλιάνο, ο Σήφης και ο Ηρακλής δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν την κριτική επιτροπή με την απόδοσή τους, με τον Σήφη να τα έχει πάει κάπως καλύτερα.

http://youtu.be/l9BUV2GQCnE

Υπήρξε το απόλυτο φαβορί, ωστόσο αποχώρησε. Ο λόγος για τον Ηρακλής Τσουζίνοφ απέτυχε στη δύσκολη δοκιμασία του «αέρα» και η Βίκυ Καγιά του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το παιχνίδι. Ο Αιμιλιάνο είχε δηλώσει νωρίτερα στην κάμερα ότι με όποιον κατέληγε στη 2αδα για αποχώρηση χθες θα τον νικούσε, και βγήκε αληθινός.

http://youtu.be/JI70C-9W3P4

http://youtu.be/5M02nlapzes

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved