Ντέιβιντ Μπέκαμ: Λατρεύει τη Χάρπερ- Το νέο, τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης

POP UP TEAM
/
5 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φόρεσε ακόμα και δόντια βρυκόλακα για να μπει στο mood του Halloween και να χαροποιήσει τη μοναχοκόρη του.

Μπορεί αυτή τη χρονιά να μην υπήρξαν μεγάλα, λαμπέρα πάρτι σε επαύλεις του Μπέβερλι Χιλς για τον πατροπαράδοτο εορτασμό του Halloween, ωστόσο, ακόμα και με τους περιορισμούς που έχει φέρει στη ζωή όλων μας ο κορονοϊός, οι celebrities βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν και φέτος.

Για παράδειγμα η οικογένεια των Mπέκαμ φρόντισε να στολίσει το σπίτι της με κολοκύθες κι άλλα γιορτινά διακοσμητικά, ενά στο μενού υπήρχαν και τα παραδοσιακά καραμελωμένα μήλα στον φούρνο, μία απολαυστική, χειμωνιάτικη λιχουδιά που αγαπιέται πολύ στις χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ βλέπουμε τον ίδιο αγκαλιά με τη μοναχοκόρη του, την 9χρονη Χάρπερ, να κάθονται στην τραπεζαριά του σπιτιού τους, έτοιμοι να απολαύσουν από ένα λαχταριστό μήλο, φορώντας δόντια βρυκόλακα.

Και οι δύο είναι ντυμένοι με πουλόβερ πάνω στα οποία είναι κεντημένες κολοκύθες και δείχνουν πολύ χαρούμενοι και, όπως πάντα, λατρεμένοι. Άλλωστε μεγάλη αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλον είναι γνωστή και απόλυτα κατανοητή.

Δείτε την ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

View this post on Instagram

Happy Halloween ? #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved