Η 52χρονη Κάιλι Μινόγκ πιο όμορφη από ποτέ: «Ο καρκίνος άλλαξε πολλά πράγματα για μένα, για πάντα»

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αισθησιακές χορογραφίες, body conscious φορέματα, λεοπάρ αξεσουάρ, παστέλ χρώματα. Η νέα καμπάνια του Marc Jacobs με μούσα την Κάιλι Μινόγκ και μουσική συνοδεία το τραγούδι της «Say Something» είναι τόσο ποπ και εφηβική όσο μια ροζ τσιχλόφουσκα. Λυτρωτικά ανάλαφρη, στις παράξενες αυτές εποχές. Όσο και η προτροπή της 52χρονης τραγουδίστριας, σε ολοκαίνουργια συνέντευξή της στον Guardian: «Ας φορέσουμε παγιέτες και ας λάμψουμε μέσα στο σκοτάδι».

Το νέο της άλμπουμ, «Disco», αποτίει φόρο τιμής σε νοσταλγικούς ήχους των Γκλόρια Γκέινορ και Abba, οι οποίοι την κάνουν να νιώθει ξανά εννέα ή δέκα ετών (το ίδιο αποτέλεσμα που έχουν και οι δικοί της ήχοι σε πολλές από εμάς, που μεγαλώσαμε στα ‘90s): «Μεταφέρομαι στο σαλόνι του πατρικού μου, όπου οι γονείς μου έβαζαν Ντόνα Σάμερ και Abba και Bee Gees» λέει. Είναι γεμάτο αισιοδοξία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ταξιδεύοντάς μας σε ένα μέρος «όπου η μουσική δεν τελειώνει ποτέ».

Η αισιοδοξία είναι άλλωστε αναπόσπαστα συνδεδεμένη και με την προσωπικότητα της σταρ που όταν έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το μουσικό σκοτάδι, με τη συνοδεία του Νικ Κέιβ στο εμβληματικό ντουέτο τους το 1995 («Where The Wild Roses Grow»), τον ώθησε να σχολιάσει: «Ακτινοβολεί ατόφια χαρά. Δεν υπάρχει ίχνος προσποίησης στην Κάιλι».

Ώθησε τον Νικ Κέιβ να σχολιάσει: «Ακτινοβολεί ατόφια χαρά. Δεν υπάρχει ίχνος προσποίησης στην Κάιλι».

Αυτή η αισιοδοξία είναι που τη βοήθησε, αναμφίβολα, να ξεπεράσει δοκιμασίες όπως ο καρκίνος του μαστού, μια διάγνωση που ήρθε στα 36 χρόνια της. «Ο καρκίνος άλλαξε πολλά πράγματα, για πάντα» είπε. «Παθιάστηκα ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπούσα, αλλά η ζωή όπως την ήξερα είχε παγώσει». Προσπαθούσε να σκέφτεται θετικά και ταυτόχρονα να παραμένει προσγειωμένη, «έπρεπε να δώσω χώρο και στα υπόλοιπα, δύσκολα συναισθήματα».

Δεν ήταν όμως μόνο η θετική σκέψη αλλά -κυρίως- οι άνθρωποι γύρω της που της έδωσαν τη δύναμη να αγωνιστεί. «Οι άνθρωποι γύρω μου έλαμπαν φωτεινοί στη διάρκεια εκείνων των σκοτεινών ημερών. Η δύναμη που έδειξε η οικογένειά μου ήταν απίστευτη. Η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη των ξένων!». Σήμερα η Μινόγκ συνοψίζει εκείνη την εμπειρία ως εξής: «Η έρευνα, οι δοκιμές, ο πόνος, η απώλεια, η πρόοδος, η αγάπη και η ελπίδα».

Σήμερα η Μινόγκ συνοψίζει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού ως εξής: «Η έρευνα, οι δοκιμές, ο πόνος, η απώλεια, η πρόοδος, η αγάπη και η ελπίδα».

Το μονοπάτι της ελπίδας που ακολούθησε στο τέλος δεν την απογοήτευσε, καθώς μετά από έναν επώδυνο χωρισμό έφερε στο δρόμο της, στα 50 χρόνια της, τον 43χρονο Πολ Σόλομονς, τον creative director του βρετανικού GQ, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί.

Παρά την επανεκκίνηση, ωστόσο, στην επαγγελματική και προσωπική ζωή της μετά το ηλικιακό κατώφλι των 50, η μικρόσωμη και πιο εκρηκτική και γοητευτική από ποτέ ερμηνεύτρια παραδέχεται ότι με τη λάμψη του νέου της άλμπουμ, γεμάτου «αστέρια που λάμπουν δυνατά, διάγοντας έναν φαινομενικά αιώνιο βίο», προσπαθεί να ξορκίσει τη μελαγχολία που πυροδοτεί το πέρασμα του χρόνου. Τα δικά της αστέρια είναι τα τραγούδια της. «Ένα τραγούδι έχει αρχή και τέλος. Μπορεί όμως να ζήσει πολύ περισσότερο από εμάς».

Δείτε τη νέα της καμπάνια για τον Marc Jacobs

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved