Ναόμι Μπάιντεν: Η 26χρονη κούκλα πρωτότοκη εγγονή του Τζο Μπάιντεν

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2020

Η 26χρονη πρωτότοκη εγγονή του Τζο Μπάιντεν θα είναι μαζί του σε κάθε του βήμα.

Το όνομά της είναι Ναόμι Μπάιντεν και πρόκειται να γίνει το νέο αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής, αφού είναι η εγγονή του νέου προέδρου των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη εγγονή του.

Η 26χρονη Ναόμι, είναι νέα ωραία και ερωτευμένη και όλοι ασχολούνται τις τελευταίες ώρες μαζί της. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής στο Κολούμπια είναι η κόρη του γιού του Χάντερ Μπάιντεν και της πρώτης γυναίκας του Καθλίν.

Έχει άλλες δυο αδερφές τη Φίνεγκαν και τη Μέισι. Πήρε το όνομά της από την αδερφή του πατέρα της Naomi Christina, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τη μητέρα της, Neilia, το Νοέμβριο του 1971 . Είναι το μοναδικό εγγόνι του Μπάιντεν που έχει δημόσιο λογαριασμό Instagram.

View this post on Instagram

?

A post shared by NKB (@naomibiden) on

Πτυχιούχος του Κολούμπια και ακτιβίστρια
Πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και αποφοίτησε το 2016, στην ίδια τάξη με την Τίφανι Τραμπ. Η Ναόμι σπούδασε διεθνείς σχέσεις στο κολέγιο και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Κολούμπια τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας εικονικής τελετής, όπου ο παππούς της ήταν προσκεκλημένος ομιλητής.

View this post on Instagram

? baby

A post shared by NKB (@naomibiden) on

Με το φίλο της Peter Neal, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας Carey Law School δημιούργησαν έναν ιστότοπο που βοηθά τους Αμερικανούς να μάθουν πώς να αποκτήσουν πρόσβαση στα χρήματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μέχρι στιγμής, έχουν βοηθήσει πάνω από 10.000 ανθρώπους να λάβουν βοήθεια από το πακέτο τόνωσης των 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

View this post on Instagram

The best dates?by @vpphotog

A post shared by NKB (@naomibiden) on

Ο σύντροφός της ήταν ενεργό μέλος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και δούλεψε στον Λευκό Οίκο όταν ήταν πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα.

View this post on Instagram

They’re not like the other dads, they’re cool dads

A post shared by NKB (@naomibiden) on

Είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Instagram που είναι γεμάτο με οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες των φίλων της και του αγαπημένου της.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved