GNTM 3: Η αποχώρηση του παίχτη που χόρευε χθες για την αποχώρηση της Ρασέλ

POP UP TEAM
/
11 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στην προηγούμενη αποχώρηση από το GNTM 3 ο Παναγιώτης χόρευε και γελούσε με την αποχώρηση της Ρασέλ.

Η δοκιμασία για την αποχώρηση της Τρίτης (11/11) στο GNTM 3 ήταν δύσκολη για τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι του Star. Αρχικά, οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν με όμορφα σκυλάκια και να «σετάρουν» τα χαρακτηριστικά τους για ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, οι παίκτες πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους και αυτή ήταν η φωτογραφία της αποχώρησης.

Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο που εκμεταλλεύτηκε ο Σήφης Φαραντάκης, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξεις ποιος θα φωτογραφηθεί με ποιο τετράποδο. Η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη για όλους, με τον Παναγιώτη, την Μαριαγάπη και την Μαρινέλα να βρίσκονται τελικά υποψήφιοι. Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν ότι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος πρέπει να αποχωρήσει. 

Ο παίκτης αντιμετώπισε αρχικά την κατάσταση με χαμόγελο, αλλά δάκρυσε στην πορεία χαιρετώντας τους κριτές. Ο Παναγιώτης – που τον αποκαλούσαν και «τυροκόμο» στο παιχνίδι λόγω της δουλειάς του έξω από το GNTM – ήθελε να δώσει ακόμα πολλά, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, χθες στην αποχώρηση της Ρασέλ σχολιάστηκε αρνητικά ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε, χωρίς φυσικά να φανταστεί ότι την επόμενη μέρα είχε εκείνος σειρά να δει την έξοδο του σπιτιού του GNTM.

 Αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που έχουν μείνει στο GNTM 3.

 

Με πληροφορίες από APE,ethnos

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved