Κέιτι Χολμς: «Ο Τομ Κρουζ έχει να δει την κόρη μας 7 ολόκληρα χρόνια»

POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να έχει προσεγγίσει τη 14χρονη Σούρι, ζητώντας της να αφήσει τη μητέρα της και να πάει να ζήσει μαζί του.

Όταν η Κέιτι Χολμς αρραβωνιάστηκε τον Τομ Κρουζ πολλά χρόνια πριν δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι είναι «η πιο τυχερή κοπέλα στον κόσμο». Σίγουρα δεν μπορούσε να πει το ίδιο και μερικά χρόνια αργότερα όταν αυτός ο γάμος είχε τελειώσει οριστικά και το διάσημο ζευγάρι όδευε ολοταχώς προς ένα καθόλου ειρηνικό διαζύγιο.

http://youtu.be/MUtcAPSfLIQ

Πριν από περίπου 8 χρόνια, λοιπόν, η Χολμς αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Ο πρώην σύντροφος της την ανάγκασε να υπογράψει έναν πολύ σκληρό όρο στο διαζύγιο τους, προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη: να μη συνάψει, δημόσια τουλάχιστον, σχέση με άλλον άντρα για 5 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως η Κέιτι ήθελε τόσο απεγνωσμένα την ελευθερία της που συμφώνησε σε έναν από τους πιο υπερβολικούς όρους διαζυγίου που έχουμε ακούσει ποτέ.

Να που, όμως, η δύσκολη εκείνη πενταετία πέρασε και η διάσημη ηθοποιός είναι πιο σε θέση να ζήσει τη ζωή της ακριβώς όπως την θέλει και την ονειρεύεται. Μετά τον χωρισμό της από τον Τζέιμι Φοξ, μία σχέση που η Χολμς είχε κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα φοβούμενη τις αντιδράσεις του Κρουζ, ο έρωτας ήρθε και πάλι στη ζωή της, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός πολύ γοητευτικού άντρα: του γνωστού νεοϋορκέζου σεφ Εμίλιο Βιτόλο. Οι δυο τους είναι εδώ και μερικούς μήνες αχώριστοι και δεν χάνουν ευκαιρία να συναντηθούν σε διάφορα σημεία του Μεγάλου Μήλου, με τους παπαράτσι να έχουν πιάσει δουλειά για τα καλά.

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά δημοσιεύματα «πολεμούν» τη Χολμς, υποστηρίζοντας ότι ο Τομ Κρουζ είναι αληθινά εκτός εαυτού με την πρόσφατη συμπεριφορά της και ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά προκειμένου να της πάρει την επιμέλεια της 14χρονης κόρης τους, Σούρι. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται πλέον σε τακτική επαφή με την έφηβη Σούρι, την οποία έχει σχεδόν πείσει να αφήσει τη μητέρα της πίσω στη Νέα Υόρκη και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες μαζί του.

Πραφανώς ενοχλημένη από τα όσα γράφονται, η Χολμς, που αποφεύγει να σχολιάζει φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην αυστραλιανή Vogue ότι όλα τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι παντελώς ανυπόστατα. Όπως δήλωσε «ο Τομ Κρουζ έχει να δει τη Σούρι 7 ολόκληρα χρόνια» και δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή ανάμεσα τους.

Διέψευσε επίσης και κάποια άρθρα που είχαν γραφτεί κατά τη διάρκεια του lockdown στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία ο Κρουζ είχε πάει στη Νέα Υόρκη με αυτοκίνητο για να πάρει την πρώην γυναίκα του και την κόρη τους σε ασφαλές μέρος στην Πόλη των Αγγέλων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κέιτι Χολμς για το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας:

http://youtu.be/BmjJBsfXkYA

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved