Η Αριάνα Γκράντε ιδρύει κέντρο διάσωσης ζώων

POP UP TEAM
/
15 Νοεμβρίου, 2020

Λαμβάνοντας υπόψη πως πριν από λίγο καιρό η Ariana Grande είχε δηλώσει πως “συμπαθεί τα ζώα πιο πολύ από τους περισσότερους ανθρώπους” δεν μας ξαφνιάζει το νέο της εγχείρημα. Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, ιδρύει ένα κέντρο διάσωσης ζώων.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η pop star ανακοίνωσετη δημιουργία του Orange Twins Rescue. “Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και περήφανοι, το site μας έρχεται και ακολουθήστε το @orangetwinsrescue στο instagram για περισσότερα” έγραψε, δημοσιεύοντας παράλληλα κι ένα preview του ιστότοπου.

H «μαμά» δέκα σωζόμενων σκύλων ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα με έναν αρκετά ασυνήθιστο και χαριτωμένο τρόπο – για τα δεδομένα της εποχής: το έκανε μέσω μιας παλιάς οθόνη των Windows που θυμίζει αρχές της δεκαετίας του 2000.

Να σημειώσουμε πως η σελίδα στο Instagram είναι ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς ο οργανισμός έχει συμβάλει στη μεταφορά ζώων από τα καταφύγια που δίνονται για υιοθεσία.

Πηγή: Must

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved